امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

بای ال  .. خداوظ مهسا خاتون  ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
آگهی
(14-09-2013، 22:54)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باووو وللش  .. اصن نخوآستیم  .. لعیا رو میگیرم اون مخ دارع خوبه  .. با ادب بآش ماکان زشته صداتو میشنونآع  ..

من با ادبم فقط شماها یه ذره زیادی میفهمین براتون بده
آخه مگه تو چند سالته که این حرفه منو فهمیدی؟
تو پر رویی پس نه من خجالت نمیکشی با این سن این چیزا رو میدونی؟Big Grin
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
هوی اصن تو ا کوجاع میدونی چن سالمه  ؟ قبلن میگفتی عین 20 ساله هام حالا میگی بچه  ؟! حالت خو نیسآ داداشی بریم دکتر  ..
خوب، ولی اشتباه...
(14-09-2013، 22:56)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه لقب خوب برا فری پیدا کردم
فری بزغالهBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 79

دیگه نبینم به داداشِ من توهین کنیDodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(14-09-2013، 22:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:54)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باووو وللش  .. اصن نخوآستیم  .. لعیا رو میگیرم اون مخ دارع خوبه  .. با ادب بآش ماکان زشته صداتو میشنونآع  ..

خجالت بکش ماکان Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2013، 22:59)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی اصن تو ا کوجاع میدونی چن سالمه  ؟ قبلن میگفتی عین 20 ساله هام حالا میگی بچه  ؟! حالت خو نیسآ داداشی بریم دکتر  ..

1.با بابا مامانت حرف نمیزنی که میگی هویDodgy
2.من مثال زدم واسه اینکه اونموقع نزدیک بود دعوا بشه و محروم بشی
خوب منم نمیخواستم محروم بشی برا همین اینو گفتم که یه ذره کوتاه بیای
خودمو احسان موندیم   .. احسانو میلاد بهدرین داداشامن  .. ماکان زیادی وروجکع  ..
خوب، ولی اشتباه...
(14-09-2013، 22:59)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:56)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgy

ماکان DodgyDodgy

جولو روشم گفتمTongue

الان بامن لجی؟ماکان؟

من قرمDodgy
 سپاس شده توسط M.K.N
(14-09-2013، 22:59)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش ماکان Dodgy

خجالت اگه کشیدنی بود که من الان تاجرِ کش بودم آبجیSleepy

(14-09-2013، 23:01)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:59)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgy

ماکان DodgyDodgy

جولو روشم گفتمTongue

الان بامن لجی؟ماکان؟

من قرمDodgy
لج؟
نه بابا لج کجا بود؟
نه دیگه قهر نکن آبجیSad
هع  ..گمملکت ب کوجا کشیده واسه خفه کردن طرف گندش میکننن  .. لبته هستیم  .. تو هم با ابجی کوچیکت حرف نمیزنی  !! احترام بزار  ..
خوب، ولی اشتباه...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان