امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

(14-09-2013، 22:40)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق دیدی حمید کرده اواتارش اونور  .. طفلکی چه ناز بودآع  ..
crying
من فقط کاور فیسم رو عوض کردم!!
Take The Gun
&
Count To Three
آگهی
دیدی ماکان گیر میدیا  .. من هوار سالمه .. باووو اصن نخواستیم  .. ب ازدواج کردن آدمم کار دارن  .. مملکتوع  ..Dodgy
خوب، ولی اشتباه...
(14-09-2013، 22:40)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:38)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا اخر بعله رو میدی یانه  .. من فقد مهسارو میخوام ن عبآسو  ..

نه ببین مهسا عشق داره ولی عباس نداره
ن بله رو میگم فقط کمتر از عباس بهم نگوBig Grin

(14-09-2013، 22:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:38)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــــــــــــــــــــــــــه میخوام بدونم تو الان چند سالته داری این مسخره بازیا رو در میاری؟Dodgy

عباس=نه واقعا با ضعیفه من چیکارداری؟ بزنم لهت کنم؟
نشنُفتَم صداتو
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 77
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
سَلآم«ـ
وقتی من شکستم... 
هیشکی پشت من نبود...
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط M.K.N ، Apathetic
(14-09-2013، 22:43)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:40)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــــــــــــــــــــــــــه میخوام بدونم تو الان چند سالته داری این مسخره بازیا رو در میاری؟Dodgy

نشنُفتَم صداتو

عباس=غیرچ غیرچ (صدای شکستن گردن)میگم باضعیفه من چیکارداری نالوتی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط M.K.N
فک کنم گرفتم الان عباس منو میخواد ولی مهسا یکی رو دارع اره  ؟
خوب، ولی اشتباه...
(14-09-2013، 22:45)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم گرفتم الان عباس منو میخواد ولی مهسا یکی رو دارع اره  ؟

مهسا بدبخت عاشق کسیه که یارو خدش خبر ندارعBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خو عباس چی  ؟؟!
خوب، ولی اشتباه...
(14-09-2013، 22:44)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی من شکستم... 
هیشکی پشت من نبود...
درکت میکنم داداش
میدونم چه حسی داری

(14-09-2013، 22:45)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 22:43)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نشنُفتَم صداتو

عباس=غیرچ غیرچ (صدای شکستن گردن)میگم باضعیفه من چیکارداری نالوتی

ضعیفه ت ارزونی خودتBig Grin
فقط اگه یه اتفاقی افتاد و موجودی بوجود اومد میخواین چی بگین بهش؟
میخوای بگی مامانت و خودت باهم به دنیا اومدین25r30
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 68 مهمان