امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

دارم یه تاپیک خودم می نویم بسیار تا بسیار با کیفیت !!
کفتون می بره حالا واسید Big Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
بابا حوصلم سر رف یکی مارو تحویل بگیره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64
(14-09-2013، 20:59)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کجا ما تحویلت نمیگیریم من همش مسافرت تازگی امدم الان که حالم خوبه برادرم حالمو گرفت ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64 ببخشید اقا فرید مامان بستنی شکلاتی میخوام♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64
هر بار که ازت خبر گرفتم و گفتم خوبی چه طوری پاسخ ندادی یا گذاشتی رفتی! این میشه تحویل گرفتن!؟ اخرین بار هم باهام دعوا کردی.

دلتو به تارا(کارولا) خوش نکن. این اگه پول داشت شارژ واسه گوشیش می گرفت یا اینترنت شارژ می کرد یا به ما نیازمندا یه کمکی می کرد.
HuhHuhHuhHuhHuhبله؟ چیییییییییییییی؟ بابا من یادم نیست دعوا کردیم اهان گرفتم برو باهات قهرم بدجنس ترین ادم AngryAngryAngryAngryDodgyیادم نرفت چکار کردی
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A
نقل قول: بآی بَچه هآ .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64
fs10بازم بیا

نقل قول: بله؟ چیییییییییییییی؟ بابا من یادم نیست دعوا کردیم اهان گرفتم برو باهات قهرم بدجنس ترین ادم

ههههههTongueBig Grin

نقل قول: بابا حوصلم سر رف یکی مارو تحویل بگیره
تمبر نداری. تحویلت بگیریم که به کی بدیمت!؟؟
نقل قول: دارم یه تاپیک خودم می نویم بسیار تا بسیار با کیفیت !!
کفتون می بره حالا واسید ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64
من مشتاقم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، ★BlAcK EvIl★
Sleepyتارا رفتی برم؟
Channel
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
(14-09-2013، 21:03)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بآی بَچه هآ .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64
fs10بازم بیا

نقل قول: بله؟ چیییییییییییییی؟ بابا من یادم نیست دعوا کردیم اهان گرفتم برو باهات قهرم بدجنس ترین ادم

ههههههTongueBig Grin

نقل قول: بابا حوصلم سر رف یکی مارو تحویل بگیره
تمبر نداری. تحویلت بگیریم که به کی بدیمت!؟؟
نقل قول: دارم یه تاپیک خودم می نویم بسیار تا بسیار با کیفیت !!
کفتون می بره حالا واسید ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64
من مشتاقم!

تحویلم بده به خدا اون بالامالاها پیش کسی که دوسش داشتم ولی سرطان داش مرد crying
 سپاس شده توسط pink lady ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
نقل قول: تحویلم بده به خدا اون بالامالاها پیش کسی که دوسش داشتم ولی سرطان داش مرد ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64
Exclamation ها!؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
تارا در حاله رفتن ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64 تارا بیا نرو
Channel
slm all UndecidedSleepy
(14-09-2013، 21:11)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تحویلم بده به خدا اون بالامالاها پیش کسی که دوسش داشتم ولی سرطان داش مرد ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 64
Exclamation ها!؟

p336هیچی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان