امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

نقل قول: بابا میاد طفلکی شارز نتش تموم شده مامانشم پولش نمیده♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 61
حتما بهش بگو ها از مدیریت در میایBig Grin حتما بهش بگو. نگی شوخی بود ها. می خوام ببینم چی میگه.

نقل قول: خُ این سَروین چِرآ نِمیآد تآ عَکسو بِذآرَم ..♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 61
شومپته قارامپت جان خیلی برادرانه بهت گفتم توی تاپیک عکس از خودتان نذار.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، ★BlAcK EvIl★
آگهی
(14-09-2013، 20:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فولکس قارامپات !! ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 61
Tongue ندا شومپت. یادم اومد که فولکش قورباقه بوده! قارامپت کلا داستانش جداست.
خو داستاناشو تعرف کن دور همی بخندیم Big Grin

(14-09-2013، 20:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خودمم خوشحالم (:
مرسی از اینکه این روزا هم دردم بودی شیوایی =)

عزیزمی من همیشه کنارتم SleepyHeart
فدات عیزم Big Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
(14-09-2013، 20:45)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:43)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُ این سَروین چِرآ نِمیآد تآ عَکسو بِذآرَم ..Undecided

آفرین بزار میخوام ببینمت نه طفولییت رو الانو

بَرآت پ.خ میکُنَم .. Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 61
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، FARID.SHOMPET ، ★BlAcK EvIl★
اینجا هم واسه ما سرگرمی نشد
شبتون شکلاتی
اینجا شیراز است....ما حال نداریم!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
درحال حاضر من الان اینطوری هستم cryingcryingcryingcrying برید باهاتون قهرم فقط با کارولا دوستم فرید هم نمیشناسم اه اهcryingcryingcryingcrying
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
فَرید مَن که نَگُفتَم میخوآم تو عَکس خودِتآن بِذآرَم .. -__-
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(14-09-2013، 20:42)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِع...!

من،بآز پیــــــدآمــــ شد ...:|
سلام ایدی گلم (خُلَـمBig Grin)
(14-09-2013، 20:44)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:43)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:41)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:40)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:38)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوء تفاهم بود؟؟؟؟
 نه بابا...ایمانه دیگه!!!!فقط دلش میخواد اذیت کنه!!!

همچین با احساس میگی انگار اون داداش منه شما هم زنداداشمUndecided
هههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!...خودش گفت اگه دوس پسر نداری من دوس پسرت شم؟منم گفتم باشه...ولی حالا هی ناز میکنه واسه من!Big GrinBig GrinBig Grin
آهان پس قزسه دوس پسر دوس دختریه؟؟؟؟

من دیگه با اجازه برم
بایBig Grin

اییییییییییی نامرد بخاطر یو نفرتم مهمونی رفتیییییییییییییcryingcrying
خلاف قوانین ..
(14-09-2013، 20:44)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:43)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:41)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:40)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:38)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوء تفاهم بود؟؟؟؟
 نه بابا...ایمانه دیگه!!!!فقط دلش میخواد اذیت کنه!!!

همچین با احساس میگی انگار اون داداش منه شما هم زنداداشمUndecided
هههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!...خودش گفت اگه دوس پسر نداری من دوس پسرت شم؟منم گفتم باشه...ولی حالا هی ناز میکنه واسه من!Big GrinBig GrinBig Grin
آهان پس قزسه دوس پسر دوس دختریه؟؟؟؟

من دیگه با اجازه برم
بایBig Grin
نه نرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووcryingcryingcryingcryingcryingcrying
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(14-09-2013، 20:46)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:45)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 20:43)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُ این سَروین چِرآ نِمیآد تآ عَکسو بِذآرَم ..Undecided

آفرین بزار میخوام ببینمت نه طفولییت رو الانو

بَرآت پ.خ میکُنَم .. Undecided

مامی برا منم پخ کن ببینم عکس الانتو
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان