امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

(14-09-2013، 15:35)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 15:32)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اصن خوشگل نیست اصن♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28
خیلی هم خوشگلهDodgy تو کلا توی اواتار بد سلیقه ای .. اره

نقل قول: تارا بی معرفت من اولین دوستت بودم بعد حالا اسمم رو یادت نی♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28
Big Grin تارا هست دیگه! چه انتظاری میره ازش!؟ باید منافع اون رو تامیین کنی تا از یادش نری. مانند امریکای جهان خوار هستTongue

همینی که هست Angel
آواتار خودتونم افتضاحهSleepy

اتفاقا روباهایی که فرید میذاره خیلی بانمکن
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(14-09-2013، 15:34)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مِرسی فَرید خِیلی خَشَنگ بود .. ):

مامی؟Sad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط šhεïdα ، T A R A
(14-09-2013، 15:36)زهرا# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 15:35)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2013، 15:32)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اصن خوشگل نیست اصن♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28

نقل قول: تارا بی معرفت من اولین دوستت بودم بعد حالا اسمم رو یادت نی♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28
Big Grin تارا هست دیگه! چه انتظاری میره ازش!؟ باید منافع اون رو تامیین کنی تا از یادش نری. مانند امریکای جهان خوار هستTongue

همینی که هست Angel
آواتار خودتونم افتضاحهSleepy

اتفاقا روباهایی که فرید میذاره خیلی بانمکن
اره راست میگه بعدشم عشق است روباه
یه چند مدت از خدا یه دوچرخه میخواستم

بعدش دیدم خدا به دعا های دیگه توجه میکنه
تصمیم گرفتم یه دوچرخه بدزدم

واز خدا طلب ببخشش کنمBig Grin
 سپاس شده توسط šhεïdα ، FARID.SHOMPET

بله درسته Sleepy
دومن شما چشماتو درویش کن  Dodgy

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، šhεïdα ، dj amir 1992
نقل قول: بچه ها من از اواتارم بدم میاد میخوام عوض کنم نظرشماچیه؟♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28
خوبه ولی دو هفته ای هست اینه اگه اشتباه نکنم.

نقل قول: همینی که هست ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28
آواتار خودتونم افتضاحه♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28
همینه که هستAngry
محروم می خوای بشی؟! به اواتار روباه من توهیین!؟ هان؟! چی؟! Angry
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط šhεïdα ، dj amir 1992 ، Mïņ̃†êR ، T A R A ، Łost Đλtλ
آقا مارو هم یه عددی حساب کنین...Dodgycrying
چشای داغونت خوب یادم میاد // وقتی با همه 2 تا بودن با من زیاد
میکشیدیم همو مثل پاکت سیگار // هیچ وقت نمیشدیم ما با ساعت بیدار
وقتی حالم بد بود شونه ی لاغرت // میدونستم واسم خونه ی آخره
میفتادم رو اون گوشه ی دامنت // دنیا وامیستاد با هر چی روزه و ساعته

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 28" />
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Łost Đλtλ

واقعا هم این دختره به من میگف من هیچ دوسی جز تو ندارم نباید هم داشته باشه با این حافظش:angry2:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uploadtak.com/images/x6539_MoeinSiavash_Ghomays.mp3

یه چند مدت از خدا یه دوچرخه میخواستم

بعدش دیدم خدا به دعا های دیگه توجه میکنه
تصمیم گرفتم یه دوچرخه بدزدم

واز خدا طلب ببخشش کنمBig Grin
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، šhεïdα ، FARID.SHOMPET
(14-09-2013، 15:36)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا فرید بهت چی پخ داده ؟ O_O
):

:|

پ.خ
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، šhεïdα ، FARID.SHOMPET
(14-09-2013، 15:34)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مِرسی فَرید خِیلی خَشَنگ بود .. ):
Dodgy
(14-09-2013، 15:36)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا فرید بهت چی پخ داده ؟ O_O
):
دقیقا
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان