14-09-2013، 11:36
اوکی ! اویل استآرو خیلی وخته میشنآسم گرچه اون نَع =(
مریم اِخ .. بهش شک دارم دوسـت بآشـع :/
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||||||||||||||
14-09-2013، 11:36
اوکی ! اویل استآرو خیلی وخته میشنآسم گرچه اون نَع =(
14-09-2013، 11:48
(:
شآدی (: نظرت چیــه منو اینجآ میبینی (: خوشحآلی -___- میدونم , میدونم! خوبـی (: چندتآ خوآهر و برآدر دآری (: منو چقــدر دوس دآری (: آوآتآرم خــوبه(: امضآم چی (: نظرت چیــه که من این شکلکو زیآد بی کآر میبریم- - - -> (: نظرت رآجع به این شکلکآ چیــه ؟! (: -___- (= :| :/ ^__^ همین دیگه (: بابای شآدی جــون (:
14-09-2013، 12:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-09-2013، 12:19، توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL.)
من زشته اینجا بپرسم... برات پ.خ میدم..
دیگه همه دیدن من برم برش دارم؟
14-09-2013، 12:20
((:
سوالایی که از شآدی پرسیدمو تو جوآب بده (:
14-09-2013، 12:31
(14-09-2013، 11:48)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
14-09-2013، 12:37
دیدگاهت رو می خوام درباره ی بروکراسی کمونیسم بدونم
افلاطون و ارسطو و سقراط هر کدوم شاگرد کدوم بودن!؟ از بین این سه کدوم رو دوست داری!؟ سوسیالیسم رو دوست داری!؟ سوسیالیسم خالی یا ناسیونال سوسیال!؟ چه شباهتی بین امیرکبیر و مصدق و میرزا ابوالقاسم فراهانی می بینی؟! لیبرال سکولار دموکرات(هر سه تاشون با هم) در کل یعنی چی!؟ جامعه یا حکومت توتالیتری می دونی چیه!؟ سرمایه داری یا اقتصاد کمونیستی؟! می دونی چند نوع اوراق داریم!؟ می تونی نام ببری!؟ فرق اوراق قرضه با اوراق مشاکرتو می دونی!؟ بنگاه اقتصادی به چی میگن!؟ عوامل تولید را نام ببرید سهم متوسط هر فرد در درآمد یا میزان تولید جامعه چی چی هست؟! G.D.P یا G.N.P ( به ترتریب مخفف تولید داخلی و تولید ملی) ؟! سوتی یا گاف!؟ پول یا چک!؟ نصیه یا نقد!؟ تانک یا زره پوش؟! می دونی کالیبر تفنگ چیه!؟ وقتی میگن لوله ی توپ 80 mm هست یعنی چی!؟ دکتر یا دارو!؟ سلول بنیادی چیه!؟ جهش ژنتیکی چیه!؟ در روزهای گرم و خشک و یا جریان شدید باد میزان کدام هورمون در گیاه افزایش می یابد؟ الف- آبسیزین ب- اکسین ج- سیتوکینین د- ژیبرلین DDS و MDM در دندانپزشکی به چه معناست!؟ شومپتی؟! شومپتا رو دوست داری؟! اگه یه پسری توی خیابون بهت بگه شومپت چی کار میکنی!؟ اگه توی تاکسی یواش بهت بگه شومپت چی کار میکنی!؟ اگه ساعت 7 صبح یه پسر خوش چهره و خوش تیپ بهت شماره بخواد بده چی کار میکنی(داری میری مدرسه) ؟! شوهر کچله پولدار یا شوهر پر موی بی پول؟! خواهر شوهر یا مادر شوهر؟! دست چپی یا دست راست!؟ با دست چپ میری توی دست شویی یا دست راست!؟ تاکنون دقت کردی با پای چپ میری دست شویی یا پای راست!؟ کدومشون!؟ به سمت سوراخ توالت کارت رو انجام میدی یا وارونه!؟ توالت فرنگی یا سنتی!؟ می دونی چرا به اروپا و چیزای پیشرفته می گفتن و هنوزم میگن فرنگ!؟ گوجه فرنگی از اروپا اومده!؟ می دونستی گوجه فرنگی نداشته اروپا نخست و از اسیا به اون جا گوجه فرنگی رفته!؟ توت فرنگی داستانش چیه!؟ چرا میگن چوس فیل؟! چرا نمیگن گوز فیل؟! سوسک کشتی تاکنون!؟ سوسک ببینی جیغ میزنی یا می کوشی!؟ اگه تنها و بدون هیچ خوراکی توی یه جنگل یک ماه بمونی ، چی می خوری؟! اگه منو یه روز بیرون یه جا ببینی چی کار میکنی!؟ اومدیم و من رییس جمهور شدم. چی ازم می خوای اون هنگام!؟ آلمان یا آمریکا یا انگلیس یا فرانسه یا کره ی جنوبی!؟ کدومشون حاضری زندگی کنی واسه چندین سال؟! 5 تا از بهتری دوستات توی فلشخور رو نام ببر: از 10 به ادب و رفتار خودت چند میدی؟ از 10 به تلاش خودت در زندگی چند میدی؟ از 10 به چهره ات چند میدی؟ از 10 به تیپت چند میدی؟ از 10 به مادرت چند میدی؟ از 10 به پدرت چند میدی؟ از 10 به دیگر ادم های خانواده چی میدی؟(ابجی یا داداش) از 10 به رفتار خدا با خودت چند میدی؟ دیدگاهت درباره ی سخنزیر رو بگو شاملو میگه: کسانی به ما گفتند دوستی با جنس مخالف گناه دارد است که خود نمازشان را برای هم خوابی باحوری های بهشتی می خواندن
(14-09-2013، 12:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب سلام
ارشاداتو کردی خاهر؟ از وقتی که به مدرسه عشق ملحق شدی پاتو کفش چند نفر کردی؟! بریم سراغ سوالا؟! اسم؟ سن؟ شهر؟ دوست داشتی اسمت چی باشه؟ .یکی از جالبترین خاطرات دوران کودکیت را بگو؟ .وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟ . .موقع تفریح چه کارایی می کنی؟ .از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میادیا دوست داری یادش بگیری؟ .بهترین و بدترین خوابی که دیدی چی بود؟ .اگه 10 میلیارد داشته باشی چه کارایی میکنی؟ دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟ یا اگه بچه داری چی گذاشتی؟؟ کی انتخاب کرده اسمشونو ؟؟؟ ماجرای انتخاب اسمشونم بگو...! .دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ ازيگر كره اي مورد علاقت كيه؟ کدوم شکلکو از همه بیشتر دوس داری؟ كدوم فصل سال رودوست داري و چرا؟ غذاو رنگ و گل مورد علاقت؟ كارتون مورد علاقه دوران كودكيت چي بود؟ اولين چيزي كه به ذهنت ميرسه بگو.: مامان: بابا: من : اگر اسکلت از بالای دیوار به پائین بپرد چه می شود ؟ » ژاپنی ها به گوساله چه می گویند ؟ » فرق بین عینک و تفنگ چیست ؟ » دندان کرسی چه فایده ای دارد ؟ » چرا آب هنگام جوشیدن قل قل می کند ؟ » اگر قلب کسی ایستاد چه می کنیم ؟ » اگر یک زنبور داخل دهان گربه رود ، گربه چه می گوید ؟ » چرا دوچرخه خودش نمی تواند بایستد ؟ » چطور میشود چهار نفر زیر یک چتر بایستند و خیس نشوند ؟ » چطور می توان یک پرنده را به راحتی کشت ؟ » چرا بعضی ها نمی توانند یخ درست کنند ؟ کوسه ؟ : Setup : تراس : کته ماست : TOSHIBA : See you later : اسلواکی : کنتس : مخلص : نوکرم : نوکرم : A B C D : Latino : Finland : روبوسی : Subsystem : سیتوپلاسم : طنزپرداز : فضاحت : نیکوتین : باکتری : شومینه : شبکه : . نهنگ : Communication Board : Free fall : Superman»: تا همین جا بسه فعلن بازم بیام یا نع؟!
سلام .این سولهای منه
1-تعداد نخود هر آش چندتا است ؟ 2- فلسفه گردش ماه دور زمین چیه ؟ 3- رادیو صدای ایران از کجاست ؟ 3-فیلم هندی خفن تره یا خون آشام با دلیل ؟ 4- سرعت حرکت صاعقه چقدره؟ 5- اگه از هر مورچه یه پا کم کنیم تعداد پاهای جمع شده چندتا میشه ؟ 6- فرق ال سی دی و ال ای دی ؟ 7- ضربان قلب بچه چندتا میزنه تو دقیقه ؟ 8- حضرت نوح شبا چه کتابی میخوند ؟ 9- فاصله شهر شما و ما چند قدمه ؟ 10- نظرت درباره خودت ؟ 11- سنگین ترین پر دنیا کجاست ؟ 12- زیباترین پرنده کجاست و نامش چیست ؟ 13-تعداد دقیق سوکسای خونتون چندتاس ؟ 14-چه ساعت ودقیقه ای به دنیا اومدی چن شنبه بود ؟ 15- تا حالا تو جمع ضایع شدی کی و کجا و برای چی ضایع شدی؟ 16-دليل زنده موندن چيه؟ 17-با چه صابونی صورتتو میشوری؟ 18-کلا بچه دختر رو بیشتر دوست دارید یا پسر ؟ 19-چرا کره زمین گرده؟ 20-با Copy-Past چقدر حال میکنی 21-اگه يك اسلحه بهت ميدادن اول باهاش كيو ميكشتي ؟ 22-اگر یه شب تنها باشی دزد بیاد خونتون چه میکنی ؟ 23-جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ 24-بزرگترین ترس دوران کودکیت چی بود ؟ برامون تعریف کن و بگو الان چه حسی داری از تعریفش ؟ 25-بدترین شیطونی تو مدرست چی بود؟ 26-دوست داری نفر بعدی که میاد رو صندلی داغ کی باشه؟ 27-اخرین پیامکی که دادی و گرفتی بگو چی بوده به کی دادی از کی گرفتی ؟(حاشیه نرو حس کاراگاه بازیمون گل میکنه) 28-چه نوشیدنی دوست داری ؟ 29-تکیه کلامت؟ 124000پیغمبر خدا رو نام ببر؟ باید حتمن بگی نگی مدیونی !! ![]() 31-- نظرت در مورد جنگ نابرابر چیه ؟ 32-وزن بالهای مگس چقدره 33-این استدلال را از راه برهان خلف اثبات نمایید هر الف ب است-هیچ ج ب نیست=پس هیچ الف ج نیست خب سوالهام تموم شد موفق باشید
نقل قول: خب سلامسلام عیزم منتظرت بودم نقل قول: ارشاداتو کردی خاهر؟ آله ![]() نقل قول: از وقتی که به مدرسه عشق ملحق شدی پاتو کفش چند نفر کردی؟! یه چنتایی ![]() نقل قول: بریم سراغ سوالا؟!اسم؟ بله بریم شیوا نقل قول: سن؟ 20روزه رفتم تو 20 نقل قول: شهر؟ ااصفهان ![]() نقل قول: دوست داشتی اسمت چی باشه؟ نمیدونم ولی دوس داشتم زهرا صدام کنن نقل قول: .یکی از جالبترین خاطرات دوران کودکیت را بگو؟ خاطره کیه؟من میشناسمش؟ ![]() نقل قول: .وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟ خود شیفتگی ![]() . نقل قول: .موقع تفریح چه کارایی می کنی؟ رقص دور دور با دوستا ماشین بازی نقل قول: .از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میادیا دوست داری یادش بگیری؟ گیتار بلدم ![]() نقل قول: .بهترین و بدترین خوابی که دیدی چی بود؟ بهترین دوستم صبا جونمه از راهنمایی با هم بودیم 1ساله از ش بی خبرم خواب گودزیلا نقل قول: .اگه 10 میلیارد داشته باشی چه کارایی میکنی؟ تو بده به اونش کارش نداشته باش نقل قول: دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟ یا اگه بچه داری چی گذاشتی؟؟ کی انتخاب کرده اسمشونو ؟؟؟ ماجرای انتخاب اسمشونم بگو...! از اسم نفس خیلی خوشم میاد با عسل با عرفان با امیر علی نقل قول: .دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ تبریز نقل قول: ازيگر كره اي مورد علاقت كيه؟ سانگ ایل گوک نقل قول: کدوم شکلکو از همه بیشتر دوس داری؟ ![]() نقل قول: كدوم فصل سال رودوست داري و چرا؟ پاییز یاد تنهاییام میوفتم عاشقه پاییزم نقل قول: غذاو رنگ و گل مورد علاقت؟ قورمه سبزی و گله رز نقل قول: كارتون مورد علاقه دوران كودكيت چي بود؟ آن شرلی با موهای قرمز نقل قول: اولين چيزي كه به ذهنت ميرسه بگو.: مامان:عشق بابا:پشتیبان بی همتا من :شیطون نقل قول: اگر اسکلت از بالای دیوار به پائین بپرد چه می شود ؟ خورد خاکه شیر نقل قول: » ژاپنی ها به گوساله چه می گویند ؟ ![]() ![]() نقل قول: » فرق بین عینک و تفنگ چیست ؟ ![]() نقل قول: » دندان کرسی چه فایده ای دارد ؟ برای نرم کردن غذا نقل قول: » چرا آب هنگام جوشیدن قل قل می کند ؟ چون مولکول های اب دارن به سرغت تبخیر میشن نقل قول: » اگر قلب کسی ایستاد چه می کنیم ؟ جف پا میپریم رو قفس سینش ![]() نقل قول: » اگر یک زنبور داخل دهان گربه رود ، گربه چه می گوید ؟ میوزززززززز نقل قول: » چرا دوچرخه خودش نمی تواند بایستد ؟ چون از دو طرف وله نمیشه که نقل قول: » چطور میشود چهار نفر زیر یک چتر بایستند و خیس نشوند ؟ نمیشه خودتو علاف نکن نقل قول: » چطور می توان یک پرنده را به راحتی کشت ؟ گردنشو میگیری تق از دوطرف میکشی در جا میمیره نقل قول: » چرا بعضی ها نمی توانند یخ درست کنند ؟ ![]() ![]() نقل قول: کوسه ؟ : عشقه نقل قول: Setup : ![]() نقل قول: تراس : که چی واقعا؟ نقل قول: کته ماست : خیلی دوس دارم نقل قول: TOSHIBA :] مارک خوبیه نقل قول: See you later : بری دیگه بر نگردی نقل قول: اسلواکی : ![]() نقل قول: کنتس : من نیستم حتما فریده ![]() نقل قول: مخلص : اونم فریده نقل قول: نوکرم : باش وظیفته نوکرم : نقل قول: A B C D : ![]() نقل قول: Latino : ![]() نقل قول: Finland : ![]() نقل قول: روبوسی: دادن انرژی نقل قول: Subsystem : ![]() نقل قول: سیتوپلاسم : مایع درون غشای سلولی نقل قول: طنزپرداز : ![]() نقل قول: فضاحت :شیوایی !حال کردی؟ نقل قول:نقل قول: نیکوتین : خوده تویی ![]() نقل قول: شومینه : ![]() نقل قول: شبکه : ![]() . [quote]نهنگ : ![]() Communication Board : Free fall : Superman»: تا همین جا بسه فعلن بازم بیام یا نع؟! بیا بیا دنباله نگاهه من بیا خخخخخخخخخ [/q[/quot
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |