امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47

(12-09-2013، 12:55)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:53)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:52)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا ا صب کن فاطی کجایی نیستی خبری ازت نیسSadSad
کجا نرو دیگه نمیام یعنی چی تو واون خواهرت شتونه:angry2:

دلم واست تنگ ميشهHeart
اما نميشهHeart
بايد برمHeart

(12-09-2013، 12:53)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:52)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:52)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا؟

ارهHeart
چرا عزیزم؟HeartShy

:|
نميتونم):
نکنه سر کاریه کلک؟Big Grin

نچ
ديه نيميامHeart

(12-09-2013، 12:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=57374&pid=1034268#pid1034268

(12-09-2013، 12:56)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باي شيوا چله ي اجيHeartBig Grin

اااااااااا خلکم تو اینجایی؟خب بگو دلم برات تنگیده بود

HeartHeart
عزيزم

(12-09-2013، 12:57)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی نرو یعنی چی؟
چرا می خوای بریSad
مامان بزرگ تو یه چیزی بهش بگو

نوه ي خواهرBig Grin
Heart
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(12-09-2013، 12:44)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:40)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:34)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:31)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:27)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر شما ای کار بر گرامی
من الان چرا این جوری حرف زدم؟Undecided

جو فرید گرفته تو روSleepy
شاید:297:
مطمئن باشSleepy
فرید رو همه داره تعسیر میزاره
چرا؟Huh

کاملا درسته
(12-09-2013، 12:57)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:55)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:53)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:52)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا ا صب کن فاطی کجایی نیستی خبری ازت نیسSadSad
کجا نرو دیگه نمیام یعنی چی تو واون خواهرت شتونه:angry2:

دلم واست تنگ ميشهHeart
اما نميشهHeart
بايد برمHeart

(12-09-2013، 12:53)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:52)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهHeart
چرا عزیزم؟HeartShy

نميتونم):
نکنه سر کاریه کلک؟Big Grin

نچ
ديه نيميامHeart
حد اقل ادرس بده بیایم یه وقتایی بهت سر بزنیم ....یا توبیا...خخخخHeartHeartBig GrinTongue
آدامـسـبـآ اونـ هَـمٍـهشـیـک بـودَ نٍشـ بَــــو دهــدقــ  زیـرهـ ***پــام لــــهـ مــیکنــــم تــــو کــــه***(نـــدونیــ بــهــترهـ {خـوابـ بَـــــــدمـــیـبیـنیــــــ
سلام
به خاطراتت بگو تنقدر در دست و پای من نپیچند..
امروز جلوی همان نیمکت همیشکی زمین خوردم...
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
سرکاری فاطی نه؟
سلام و درود به همه......
گل سرخ وسفید وارغوانی به من سپاس بده تا می توانی
(12-09-2013، 12:48)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 12:45)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Tongue
(12-09-2013، 12:39)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع بحث نداریم هر کی داره با یکی می حرفهSleepy
:angry2::angry2::angry2:مامان بزرگ

من با کی بحرفم

به یک داوطلب نیازمندیم Sleepy
بامنSleepy

خوب شروع کن
غلط کرده بشین سره جات فاطمه دوباره قرصاتو نخوردی؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
اقا کسی نیس اینجا با من بحرفه
« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 80
(12-09-2013، 13:00)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرکاری فاطی نه؟

دوس ندارم همچين کاري با دوستام بکنم:/

واقعيهHeart
گوگولي من ي رب ديه واس هميشه ميرمHeart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان