امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●

(11-09-2013، 16:31)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
نیلو خوبی
سلوووووووووووووم.چه طوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی با دختره بهم زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دَلقــَــک بـازیـــآت

دیــــــــوُوُنــَم کـــَـرد
آگهی
(11-09-2013، 16:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بگو مردم از فضولی
شیوا تو بگو

ها اسمش فاطی شیطونس

DodgyDodgy
مسخره...خودم ب موقش میگفتم...
خواستم یکم اذیتش کنمSleepy
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 181
 سپاس شده توسط Mason
نقل قول: بر دارش اخطارو..
درضم..این تاپیک مخصوص اسپمه...الکی اخطار نده
مخصوص اسپم؟عایا حالت خوب است؟

این فرید در نبوده من به من اخطار داده الان دارم میسوزم تازه رنگشم گفتم صورتی کن برداشته قهوهایش کده Big GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD** ، M.K.N ، خانومي
(11-09-2013، 16:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:33)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها سلام کردم خیر سرم!Dodgy
جانم عسيسم.....سلام خوفي؟Heart
سلام..آره خوبم تو خوبی؟

(11-09-2013، 16:36)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:34)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:33)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلوم پگاه
سلام...خوفی؟

پگاه تو کی هستی؟

منم م3 تو یه آدمم..سواله میپرسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط خانومي
سلام نیلوفر
(11-09-2013، 16:33)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:31)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:28)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:23)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:21)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgyDodgy
ساتور دارما....تیکه تیکه دس شوورت میدمتا...
خب دیه...ا دلش در اوردم

گنده تر از دهنت حرف میزنیDodgy

kaffe2
kaffe2
kaffe2

اسپم میدی؟
فعلا با این 30%حال کن تا بعدDodgy

پسره دیوانه..Dodgy
الان 40 تا دیگه میده

بر دارش اخطارو..
درضم..این تاپیک مخصوص اسپمه...الکی اخطار نده
1.لطفا حد و حدودِ خودتو بدون
2.در زمینه ای که چیزی نمیدونی تز نده
کی گفته اینجا برای اسپمه؟
اسپم تو هر تاپیکی از این انجمن = اخطار و در مواردِ شدید تر محرومیت

(11-09-2013، 16:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:28)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خخخخ
اره می بینم :}
خوبی تو ؟
مرسی من خوب نیستم تو چه خبر میای با هم بریم خود کشی کنیم؟
بی خبری :}

خودکشی ؟ o_O
قبل اینکه من بخوام خودمو بکشم ماکان منو می کشه که قبول کردم با هم بریم خودکشی ://

ماکان؟
من با تو چیکار دارم؟
حالت خوبه؟
چی زدی؟
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason
این مهمان کی میتونه باشه؟

فرید آنلاینه عایا؟

اگه فریدنیست پس کیه؟Big GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N
(11-09-2013، 16:31)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
نیلو خوبی
سللللللللللللللللللوم......میسی...........تو خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی با دختره بهم زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دَلقــَــک بـازیـــآت

دیــــــــوُوُنــَم کـــَـرد
بچه ها این کاربرای پنهان کیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لدفن خودتونو معرفی کنید!!
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
بچه های اینجا جدیدن جنبشون ا بین رفته....
بای همگی
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 181

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان