امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●

(11-09-2013، 16:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا هووووووووووووووووووووووووووووو منو میبینی؟
خخخخ Big Grin
اره می بینم :}
خوبی تو ؟

(11-09-2013، 16:19)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:14)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:10)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:08)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:06)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گلیBig Grin
گلی؟O_o

ردش کردی؟؟؟
فهمیدم باید چیکار کنم باید جعبه ی انرژی برق رو بفرستم سر جاش ..
ولی از راه خیلی دور ..
نمیدونم چجوری توضیح بدم ..
ولی نشونه نمیتونم درست بگیرم نمیره سرجاش .. :{

خب حتمن وزش باد روش تاثیر داره...
اول ی تیر بزن ببین چقد انحراف داره..بعد میتونی ب اونم بزنی
اخه باد کجا بوده ؟ Dodgy
توی یه فضای بسته ام باید رو هوا معلق شم ولی کنترل برق باس بره سر جاش که نمیره تا من بتونم برم اونورش ..
اصن کامل می زنم میگم الان میره جا ولی باز نمیره :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(11-09-2013، 16:18)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی
شرمنده سرعت نت کم و زیاد میشهUndecided

درود درود گریپ فروتTongue
یــــاد بِگیــر!اگـــه کســـی بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم
لـُــزومـــا بـه ایــن مَعنــی نیستـــ کــه کَــس دیگـــه ای را دوسـتـــ ندارد!
 سپاس شده توسط خانومي
(11-09-2013، 16:21)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پ چرا تو لیست دوستاتم؟

عزیزم لیست دوستان چه ربطی به راطه خونی داره؟O_o

شیوا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://emoticoner.com/files/emoticons/yellow_onion_head/yellow-onion-head-emoticon-38.gif?1301920891
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 177
(11-09-2013، 16:17)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:14)spranza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رلست میگی بابا خوبه تو بوقی من بدبختو که بوقم حساب نمیکنن منم رفتم بایcrying

شما و ستاره رو چش مایینSmile
بله بله کاملا درسته
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 177
 سپاس شده توسط خانومي ، spranza
(11-09-2013، 16:21)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:16)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دفه قبلم بودش ولی جواب نداد

زنم؟؟ دیروز یکم بد باش حرف زدم..امروز ا دلش در اوردم..
نمیدونم Angel

باش بد حرف زدی؟خجالت بکش خودم از وسط نصفت میکنم کمتر از گل بش بگیSleepy

DodgyDodgyDodgy
ساتور دارما....تیکه تیکه دس شوورت میدمتا...
خب دیه...ا دلش در اوردم

گنده تر از دهنت حرف میزنیDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط خانومي ، ★BlAcK EvIl★ ، Mïņ̃†êR
ممد زنت کیه ؟ o_O
 سپاس شده توسط خانومي ، Mïņ̃†êR ، **MOHAMMAD**
(11-09-2013، 16:21)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:16)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم Angel

DodgyDodgyDodgy
خب دیه...ا دلش در اوردم

محمد جان میدونی که من بی جنبم؟Dodgy

جف پامو میکنم تو حلقت

آفرین وظیفت بود از دلش در بیاری
Channel
 سپاس شده توسط خانومي ، M.K.N ، ★BlAcK EvIl★
اوه اوه ماكانHuhآرام باش
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
(11-09-2013، 16:25)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم Angel

DodgyDodgyDodgy
خب دیه...ا دلش در اوردم

محمد جان میدونی که من بی جنبم؟Dodgy

جف پامو میکنم تو حلقت

آفرین وظیفت بود از دلش در بیاری
ههه
عین منی
یــــاد بِگیــر!اگـــه کســـی بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم
لـُــزومـــا بـه ایــن مَعنــی نیستـــ کــه کَــس دیگـــه ای را دوسـتـــ ندارد!
(11-09-2013، 16:22)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا هووووووووووووووووووووووووووووو منو میبینی؟
خخخخ Big Grin
اره می بینم :}
خوبی تو ؟

(11-09-2013، 16:19)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:14)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:10)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:08)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی؟O_o

ردش کردی؟؟؟
فهمیدم باید چیکار کنم باید جعبه ی انرژی برق رو بفرستم سر جاش ..
ولی از راه خیلی دور ..
نمیدونم چجوری توضیح بدم ..
ولی نشونه نمیتونم درست بگیرم نمیره سرجاش .. :{

خب حتمن وزش باد روش تاثیر داره...
اول ی تیر بزن ببین چقد انحراف داره..بعد میتونی ب اونم بزنی
اخه باد کجا بوده ؟ Dodgy
توی یه فضای بسته ام باید رو هوا معلق شم ولی کنترل برق باس بره سر جاش که نمیره تا من بتونم برم اونورش ..
اصن کامل می زنم میگم الان میره جا ولی باز نمیره :|

باید بازیش کنم...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان