امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●

(11-09-2013، 0:12)  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اخه من الان بهت چی بگم ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 101
نه چی بگم واقعن !!!!  
پوففففففف:|
هیچی نگو. فقط بشنو و فاز ببرBig Grin
دریاچه ی وازگانمان خشکید هه!Dodgy

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 101
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
فـری اولـا شهـریور درخـواست دادم ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 101
(11-09-2013، 0:14)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:11)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سولماز کجا دررفتی 
بیا شفاف سازی کنDodgy
واااااااااااااااااااااااااااااا ی بچه ها تو رو خدا به من نگید سولماز من سلماز هستم.....

چی رو شفاف سازی کنم؟؟؟؟
باشه سلماز 
این که من گنگ حرف میزنم Huh

نقل قول: فـری اولـا شهـریور درخـواست دادم ..

تازه یادم اومد. ببین. دوباره درخواست بده. اون باز شمار تاپیکات توی ادبیات زیاد نبود. تاپیک و پست توی ادبیات بذار تا توجیه پذیر باشه نویسنده شدن در اون جا.

خوب منم دیگه برم بچه ها . بدرود
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(11-09-2013، 0:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: واااااااااااااااااااااااااااااا ی بچه ها تو رو خدا به من نگید سولماز من سلماز هستم.....
تو هنوز نمی دونی این ستاره بی سواده؟!
من میک چیز میدانم وان هم این است که هیچ نمیدانم Sleepy
ستاره ی بزرگ !
من بیسوادم بیسوادم
مشکلی هست؟!Dodgy

(11-09-2013، 0:20)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:14)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:11)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سولماز کجا دررفتی 
بیا شفاف سازی کنDodgy
واااااااااااااااااااااااااااااا ی بچه ها تو رو خدا به من نگید سولماز من سلماز هستم.....

چی رو شفاف سازی کنم؟؟؟؟
باشه سلماز 
این که من گنگ حرف میزنم Huh
همه شاهد مگه نه؟؟؟؟

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
(11-09-2013، 0:24)solmaz rad  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه شاهد مگه نه؟؟؟؟
جالبه Idea

(11-09-2013، 0:28)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:24)solmaz rad  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه شاهد مگه نه؟؟؟؟
جالبه Idea
چی؟؟؟

(11-09-2013، 0:40)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:28)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه شاهد مگه نه؟؟؟؟
جالبه Idea
چی؟؟؟
هیچیExclamation
اولین باریکه یکی میگه گنگ حرف میزنم  تعجب کردم همین Sleepy

خلوت شد دوباره .....
میگم این فلشی با هم تلپاتی دارن میگید نه!!!
بیا فقط ما بو میدیم.....

ما رفتیم... شبتون خوش دوستان....

سپاس شده توسط Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان