امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●

فـری مـن صورتی نمیشـم ..؟

اصـن لـو بـدع :}
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 97
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(10-09-2013، 23:57)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای ادم ها که بر تختاتن لم داده و شادمانید
یک نفر دارد می سپارد چان..
یک نفر که چشمانش شده اندازه کرگدن
در این روز سیه روز میزند دست و پای 
همین دیگه کفتتون بشه Dodgy
خودافظ!
تخصصت تو گنگ گفتنه اصن....

سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، FARID.SHOMPET
(11-09-2013، 0:02)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Evil star *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
pegah jb ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PLEY GIRL *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره بانوی ایران زمین ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید_رومل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯
یکی مانند من کار داره که بیداره ولی شما ها چی!؟ بیکارا! برید بخوابید.

وای منم لو رفتم
من خواب دارم پگاه فردا کله سحر باید برم کارته عروسی پخش کنم....حالا اون موقع حواس پرتی می گرم...دختر عمم کلمو می کنه ...که چرا اشتباه دادم...شب بخیر همگیSleepySleepySleepy
نقل قول: فـری مـن صورتی نمیشـم ..؟

درخواست نویسندگی بده توی اون تاپیکای درخواستی که می خوای. شرایطط که مناسبه ولی بیشتر مدیرا باید بهت رای بدن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
ایمان بخدا اگه بری....دیگه خودت باید پیش بینی کنی چی میشه

(11-09-2013، 0:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خواب دارم پگاه فردا کله سحر باید برم کارته عروسی پخش کنم....حالا اون موقع حواس پرتی می گرم...دختر عمم کلمو می کنه ...که چرا اشتباه دادم...شب بخیر همگیSleepySleepySleepy
شب بخیرcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingSadSadSadSadSadSad
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
دادم تو بخـش ادبیـات ..

بـاش فـری مرسی داداشـی ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 97
فرید همش تقصیره توعه...
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(11-09-2013، 0:04)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 23:57)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای ادم ها که بر تختاتن لم داده و شادمانید
یک نفر دارد می سپارد چان..
یک نفر که چشمانش شده اندازه کرگدن
در این روز سیه روز میزند دست و پای 
همین دیگه کفتتون بشه Dodgy
خودافظ!
تخصصت تو گنگ گفتنه اصن....
کی من ؟!؟!Exclamation
 نمیدونم والا Big Grin
ولی این که گنگ نبود Huh

نقل قول: اصـن لـو بـدع :}

باشهAngel تو بیا توی این تاپیک تا لو بدم..

نقل قول: تخصصت تو گنگ گفتنه اصن....
ولش کن یه چیزی می پرونه. با خودش درگیره. خودشو گم کرده.Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl ، Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان