فـری مـن صورتی نمیشـم ..؟
اصـن لـو بـدع :}
|
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● |
||||||||||||||||||||||||||||||||
فـری مـن صورتی نمیشـم ..؟
11-09-2013، 0:04
(10-09-2013، 23:57)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تخصصت تو گنگ گفتنه اصن....
11-09-2013، 0:04
(11-09-2013، 0:02)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وای منم لو رفتم
11-09-2013، 0:05
من خواب دارم پگاه فردا کله سحر باید برم کارته عروسی پخش کنم....حالا اون موقع حواس پرتی می گرم...دختر عمم کلمو می کنه ...که چرا اشتباه دادم...شب بخیر همگی
![]() ![]() ![]()
11-09-2013، 0:05
نقل قول: فـری مـن صورتی نمیشـم ..؟ درخواست نویسندگی بده توی اون تاپیکای درخواستی که می خوای. شرایطط که مناسبه ولی بیشتر مدیرا باید بهت رای بدن.
ایمان بخدا اگه بری....دیگه خودت باید پیش بینی کنی چی میشه
(11-09-2013، 0:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شب بخیر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
دادم تو بخـش ادبیـات ..
بـاش فـری مرسی داداشـی ..
11-09-2013، 0:06
فرید همش تقصیره توعه...
11-09-2013، 0:06
(11-09-2013، 0:04)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی من ؟!؟! ![]() نمیدونم والا ![]() ولی این که گنگ نبود ![]()
11-09-2013، 0:07
نقل قول: اصـن لـو بـدع :} باشه ![]() نقل قول: تخصصت تو گنگ گفتنه اصن....ولش کن یه چیزی می پرونه. با خودش درگیره. خودشو گم کرده. ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|