موضوعها: 39
سپاس ها 2012
سپاس شده 1750 بار در 805 ارسال
حالت من: هیچ کدام
پلنگ:شمافردی مرموزهستید.
می توانیدبه راحتی فشارهای زندگی راتحمل کنیدودررویارویی باهرناملایمتی عنان اختیار از کف نمی دهیدوصبرپیشه می کنید.بیشتراوقات می توانیدجدی ومصمم باشیدوعاشق شایع پراکنی به همراهی دوستانتان هستید.بسیارمبادی آداب وآراسته.دلتان می خوهادهرموقعیت وهرچیزی به همان شکلی که خودتان دوست دارید،برایتان فراهم شود،که البته گاهی اوقات این کارشدنی نمیست.درنتیجه ممکن است ذربرخی روابط انسانی شکست بخورید.اماازسوی دیگردوست داریدهر زمان دیگران نیازمند حضورتان هستنددرکنارشان بوده آنهارادرحل مشکل - حیوان روز تولد؟!؟ شما جزء کدوم دسته اید؟!؟ان یاری کنیدودرسختی هادوشادوش هم گام بردارید......
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב
پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موضوعها: 39
سپاس ها 2012
سپاس شده 1750 بار در 805 ارسال
افرین ممنونم بابت نظراتون......................
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב
پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موضوعها: 185
سپاس ها 1297
سپاس شده 3038 بار در 863 ارسال
کبوتر:شماسمبلی ازرویکردهرچه پیش آیدخوش آیدهستید.
اطرافتان هراتفاقی بیفتد،خوشایندیا ناخوشایندبه حالتان فرقی نمی کند.درحقیقت هرجامی رویدشادی رامی پراکنید.راهبری جمع دوستان همواره بعهده شماست وبه وقت نیازدرتسلی بخشیدن به افرادمهارت بالایی دارید.ازریاکاری بیزاریدوازافرادریاکاردوری می کنید،آنهاجایی درزندگیتان ندارند.درکارتان بسیارمنظم واهل حساب وکتاب هستید.بنابراین هیچ وقت باانباشتگی وبه تعویق افتادن کارمواجه نمی شوید.ولی آگاه باشید:خیلی زود دردام عشق گرفتارمی شوید.
موضوعها: 0
سپاس ها 32
سپاس شده 35 بار در 33 ارسال
موش- حیوان روز تولد؟!؟ شما جزء کدوم دسته اید؟!؟احدی شیطان،ناقلاوبازیگوش.
برق بازیگوشی درچشمانتان همان عاملی ست که موجب گیرایی وجذابیت بالای شمادرنزداطرافیان ودوستان می شود.بسیارشوخ طبع وبامزه.پس تعجبی نداردکه مردم خواهان همکاری شمابوده وچشم انتظارحضورتان درتمام فعالیتهای گروهی می شوند.ازسوی دیگرحساس ودل نازک هستیدکه این یکی ازنقاط ضعفتان است.مردو مجبورندهنگام حرف زدن باشما،درانخاب کلمات بسیاردقیق و سنجیده عمل کنند.خدابه دادکسی برسدکه هنگام روبروشدن باشما با کلمات بازی کند!
13
خرداد
موضوعها: 137
سپاس ها 134
سپاس شده 856 بار در 148 ارسال
بین موش و شیر--------11 خرداد
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ