09-05-2012، 18:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2012، 17:57، توسط white angel.)
دلم تنگ شده واسه یه آدم وفادار که تا آخر عمر پیشم بمونه
|
دلــــــم تنگ شده بـــــــرای... |
||||||||||||||||||||||||||
09-05-2012، 18:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2012، 17:57، توسط white angel.)
دلم تنگ شده واسه یه آدم وفادار که تا آخر عمر پیشم بمونه
09-05-2012، 20:15
برای یک دوست خوب
دلم تنگ شده برای
برای قدم زدن با پدرم ، برای بوی چادر مادرم ، برای خانه مادر بزرگم برای چایی از یک سماور نفتی ، برای محله دوران کودکی ام ، برای مدرسه دوران ابتدایی ام برای نوشتن الف ، برای یک معلم قدیمی ، برای جایزه گرفتن برای از ته دل خندیدن ، برای دویدن تو یه دشت پر از گل ، برای یکی از اسباب بازیهام برای دست پخت مادرم ، برای کارتون های زمان کودکییم ، برای بوی خاک بارون خورده برای لبخند همسرم ، برای عاشق شدن ، برای گرفتن یک گل سرخ برای شنیدن " دوستت دارم " دلم برای دلم تنگ شده وقتی که دنیا_دنیای خوبی برای تو نباشد! وقتی انقدر سرد وبی خاصیت می شود که وجودت پر از نبودنش می شود_______! چقدر احساس آزادی می کنی_! فقط باور نداری______! که شاید تو هم آدم دربندی بودی که فکر میکردی سکوت و احترام همه چیز را حل میکند _____! همیشه سکوت علامت رضا نیست اما باور کن در این دنیا هست __! قلب کوچکم دردش می اید_از روزهایی که فک می کردم فقط برای من و تو ساخته شده اما اشتباه میکردم _! زندگی پر از این لحظه هاست ____! پر از روزهایی که هر روز با یکی پر می شود فقط من نمیدانستم!!! امروز روز بعد از توست___ خدا رو شکر___ چشمانم اشک هایشان را ریختندو خالی شدند فکر کنم تمامت از تمام وجودم با اشکهایم خالی شدند و حالا خالی خالی خالی...! قلب کوچکم روزت مبارک تولد دوباره ات مبارک _عید است خالی کن خودت را _شاید امسال مهمان تازه ای وارد قلبت شود ____! امسال تمام خاطره هایت را با نام عشق خاک میکنم شاید هیچ وقت این روز را باور نداشتم ___! من در انتخاب تو اشتباه کردم _خیلی وقت بود که به این نتیجه رسیده بودم فقط باورش نداشتم ____! ه ن وزم ن دارم _اما وقت باورش رسیده _ان در انتخاب تو اشتباه کردم !!!!
17-05-2012، 21:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-05-2012، 20:47، توسط white angel.)
دلم تنگ شده برای کسی که لایق کلمه ی دوستت دارم باشه..
17-05-2012، 21:23
برنگرد،
که بر نمی گردی تو هیچوقت نمی خواهمم داشته باشمت،نترس فقط بیا در خزان خواسته هام کمی قدم بزن تا ببینمت دلم برای راه رفتنت تنگ شده است… دلتنگی تنها نصیب من بود از تمام زیبایی هایت….
19-05-2012، 18:50
دلم برایت تنگ شده !
می خواهم آنقدر اشک بریزم تا غبار فاصله از قلبم تمیـــز شود . ولی می ترسم … ” تهران” ، ” ونیــــز” شود !!!
19-05-2012، 18:51
دلم برای بابام تنگ شده
19-05-2012، 19:11
دلم برای پاکی دفتر نقاشی و گم شدن در آن
خورشید همیشه خندان، آسمان همیشه آبی زمین همیشه سبز و کوههای همیشه قهوه ای دلم برای خط کشی کناردفتر مشق با خودکار مشکی و قرمز برای پاککن های جوهری و تراش های فلزی برای گونیا و نقاله و پرگارو جامدادی دلم برای تخته پاککن و گچ های رنگی کنار تخته برای اولین زنگ مدرسه برای واکسن اول دبستان برای سر صف ایستادن ها برای قرآن های اول صبح و خواندن سرود ایران اول هفته دلم برای مبصر شدن ، برای از خوب ، از بد دلم برای ضربدر و ستاره دلم برای ترس از سوال معلم کارت صد آفرین بیست داخل دفتر با خودکار قرمز و جاکتابی زیر میزها ، جانگذاشتن کتاب و دفتر دلم برای لیوانهای آبی که فلوت داشت دلم برای زنگ تفریح برای عمو زنجیر باف بازی کردن ها برای لیلی کردن دلم برای دعا کردن برای نیامدن معلم برای اردو رفتن برای تمرین های حل نکرده و اضطراب آن دلم برای روزنامه دیواری درست کردن برای تزئین کلاس برای دوستی هایی که قد عرض حیاط مدرسه بود برای خنده های معلم و عصبانیتش برای کارنامه.... نمره انضباط برای مُهرقبول خرداد دلم برای خودم دلم برای دغدغه و آرزو هایم دلم برای صمیمیت سیال کودکی ام تنگ شده
20-05-2012، 10:45
واسه هیچی نشده!
24-05-2012، 19:05
ديگه به نبودت عادت كرده بودم
خو دمو با خيالت راحت كرده بودم دو باره زد به سرم شعر دلتنگي بگم براي دل خو دم شعر غريبي رو بگم گو نمو تر بكنم شوق اشكا مو ببينم او مدي دلتنگي ها همه رفتن شوق وصال و جا گذاشتن تا او مدم با آغوشت جون بگيرم خيال تازه اي رو پيش چشماي تو ديدم دوباره نوا زشو دوست داشتنو عاشقي سر كار گذاشتن دل تو شب ها ي بي قراري دو باره لحظه ناب رسيدن دو باره تشنه ي شوق بو سيدين چه خيال ساده و خوبي پيش چشما ي تو بودن و دل فريبي | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|