امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۸ کار که زنان از مردان در انجامش بهترند

8کار که زنان از مردان در انجامش بهترند

خانمها معتقدند که می توانند بعضی از کارها را به نحو احسن انجام دهند، ولی بهتر است این ادعاها، استدلالی را هم در بر داشته باشند. تحقیقات انجام شده در آمریکا ثابت می کند که اکثر بانوان در انجام این ۸کار از مردان بهترند.

رهایی از شکست عشقی
بر طبق تحقیق انجام شده از ۱۰۰۰ فرد مجرد در مجله Journal of Health and Social Behavior  مشخص شده که مردان در هنگام شکست عشقی، زمان بیشتری را نسبت به زنان در ناراحتی و غم ناشی از جدایی و شکست سپری می کنند.

رانندگی در شهر
تحقیقات ترافیکی انجام شده در سال ۲۰۱۰ نشان می دهد که ۸۰٪ عاملین تصادفات شهری مردان بوده اند. زنان به سبب رعایت احتیاط، کمتر از مردان دچار حادثه می شوند.

تحصیلات آکادمیک
بر طبق آمار Bureau of Labor ، دانشگاه ها به ازای هر ۱۰۰ مردی که فارغ التحصیل می شوند، ۱۸۵ زن را فارغ التحصیل می کنند. آنها تخمین می زنند که تا سال ۲۰۱۶ میلادی، ۶۱٪ لیسانس ها، ۶۳٪ فوق لیسانس ها و ۵۸٪ فارغ التحصیلان مقطع دکترا زن باشند.

آدرس دادن و راهبری
محققان دانشگاه سنت جوزف در فیلادلفیا گروهی از مردان و زنان را تحت آزمایش قرار دادند تا آدرس مکان های توریستی محبوب را بدهند و به طور کامل شرح دهند که چگونه می توان به آنجا رسید. آنها به این نتیجه رسیدند که خانمها خیلی دقیق تر از آقایان انجام می دهند. محققان معتقدند که بانوان هنگام آدرس دادن پس از اندکی مکث و بررسی کل مسیر آنرا به زبان می آورند و این در حالی است که آقایان به محض اینکه از آنها سوال می پرسید، شروع به پاسخ دادن می کنند و در حین پاسخ دادن مدام خود را تصحیح می کنند.

سرمایه گذاری
مردها بیشتر از زنان در فروش سهام خود دچار اشتباه می شوند و ضرر بیشتر شامل حالشان می شود. مطالعه در سال ۲۰۰۹ نشان می دهد که سرمایه بانوان شرکت کننده در بازار بورس بین سالهای ۲۰۰۳و ۲۰۰۴با ۱۰٪رشد همراه بوده و این رقم ۳٪ از رشد کل شاخص بورس و ۴٪از میزان رشد متوسط سرمایه مردان بالاتر بوده است.

حافظه‌ی بهتر
۲ مطالعه جدید اثبات کردند که زنان ۵ درصد بیشتر از مردان قدرت به خاطر سپاری کلمات و چهره ها را دارند. همینطور تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۰۸ که در سوئد انجام شد، نشان داد که زنان قدرت بیشتری در حفظ کلمات، اشیا و تصاویر در ذهنشان دارند.

گویندگی اخبار
محققان سوییسی بر این باورند که اخباری که توسط گویندگان زن گفته می شوند، اعتبار بیشتری را نزد بینندگان به نسبت اخبار گفته شده توسط مردان کسب می کنند.

۸ کار که زنان از مردان در انجامش بهترند 1
پاسخ
 سپاس شده توسط nika** ، ~KiAηA~ ، نایریکا-13 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، KOH ، PROOSHAT ، ʂհმოἶო ، F A R ! N ، Sieiry ، marjan74 ، لاله من ، تیناجونی ، lackyguy ، Navisa. ، تو کجا و من کجا ، ~ArTaBaNoOs~ ، samira 409 ، ESSE BLACK ، m.r.gomez
آگهی
بسی جالب و متعجب کننده بود!!!!!!!!!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Łost Đλtλ ، PROOSHAT
(07-09-2013، 17:19)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسی جالب و متعجب کننده بود!!!!!!!!!!!
ما بانوان گرامی حرف نداریم 
بینظیریم Sleepy

پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، PROOSHAT ، F A R ! N ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، m.r.gomez
اون که بعله ستاره جانHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartAngel
پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Łost Đλtλ
ستاره ولی نو رانندگی در شهر اشتباه گفتن ماکه هر وقت میریم بیرون 100 تا تصادف میبینیم زیادشونم خانومن
خبر از من داری؟

خبر از دلتنگی های من چطور؟

و آن پروانه های شادی که در نگاهم بودند

خبرش رسیده که مرده اند؟

هیچ سراغ دلم را میگیری؟

کسی خبر داده که آب رفته ام از خستگی؟

مچاله ام از دلتنگی؟

آه….. که هیچ کلاغی نساختیم میان هم

وجدانت راحت….

خبرهای من به تو نمیرسد
پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(07-09-2013، 20:38)ارمين2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره ولی نو رانندگی در شهر اشتباه گفتن ماکه هر وقت میریم بیرون 100 تا تصادف میبینیم زیادشونم خانومن

حتمن مقصر هم اقایون هستن !:دی

پاسخ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، PROOSHAT
خوب  بود

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

پاسخ
(07-09-2013، 20:38)ارمين2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملاک ایران نیست که!!

حتما توی امریکا و اروپا اینطوری بودهBlushدرضمن توی ایران خانما کمتر از مردان رانندگی میکنن

پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
جــوک جالبی بود
مسخره همه اینا معلومه که متعلق به مرداست
بَد بوـی ، گوود لیپز ... D;

پاسخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حقایق جالب زنان ودختران که نمیدانستید(ورود آقایان اکیداممنوع)
  چرا زنان کمتر از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند؟
  راز جذابیت برای مردان
  راز موفقیت زنان خودساخته=)
  99میلیون رنگی که فقط زنان درک می کنند
  نسل مردان در حال منقرض شدن است؟!
  حسی در زنان که بسیار قوی تر از مردان است!
Thumbs Up کدام تیپ مردانه زنان را جذب می‌کند!!
  مغز زنان سه سال جوان‌تر از مردان است!
Exclamation آیا میدانستید مردان ایرانی زودتر از زنان می میرند!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان