امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

(26-03-2014، 21:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژینا و هلن اخر شوخی دعوائه !
شماها ک دوستین بیخیال !..
سره جیزه الکی بحث نکنین دوستیتون بهم میخوره !

من هیچ نمی دونم برایه چی دعوا داریم میکنیم فقط نمی دنم این چرا یهو اخلاقش با من گند شد=ا
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
maRzIe باید یک سوال از غزلی بپرسد، و غزلی باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد crying
هییییییییییم محروم شدی تبریک!!!!!!!!!!!!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 99

(26-03-2014، 21:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 21:52)asal.hz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 21:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 21:50)asal.hz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام منم تحویل بگیرید لطفاSleepySleepy

سلام عسل خانوم ! ..
سلامBlushBlushخوبید چه خبراUndecidedUndecided

سلام مرسی
معرفی میکنی اشنا شیم ؟
من مرضیه م 15 سالمه شما ؟Blush
توی پروفایلم نوشتم حال و حوصله توضیح دادن ندارم برو ببینSleepySleepy
هلن چه خبرHuhHuh
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، Dead Silence
(26-03-2014، 21:53)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 21:51)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 21:46)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف..

این رژی چش شدع ؟!Undecided
یکی باس از خودم بپرسه چت شدع!
رفم رو فاز سگی شدید..

خخخخخخ باش (;

(26-03-2014، 21:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن همین الان امضاتو برمیداری اصن دوس ندارم کسی از روی امضام کپی بردارع زود باش-_-

من از رویه امضایه تو کپی نکردم برم نمی دارم -_____-
چون دوسش دارمDodgy
من از ادمایه دروغ گو متنفرم -_-
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(26-03-2014، 21:54)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 21:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژینا و هلن اخر شوخی دعوائه !
شماها ک دوستین بیخیال !..
سره جیزه الکی بحث نکنین دوستیتون بهم میخوره !

من هیچ نمی دونم برایه چی دعوا داریم میکنیم فقط نمی دنم این چرا یهو اخلاقش با من گند شد=ا

اشکال ندارع دوستایه قدیمی بحث نمیکنن کShy
اشتی کنید باو این بچه بازیا چیعAngel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(26-03-2014، 21:47)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رامن؟سوپ ژاپنی؟
هلن غربی هستی؟Huh

نع ولی باحاله خیلی خوش مزس
هلن چیشدعHuhHuhبا کی دعوا کردیHuhHuh
مونا محبوب شدیAngel
maRzIe باید یک سوال از helenpak بپرسد، و helenpak باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد crying

بـاو خسته نشُـدین!؟ |:

منکـه همیشه اینجا ولم اینقـدر نمیمونم -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 99

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان