امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 13:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:48)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم 2i8d

ب جمع متفکران خوش اومدی عزیزم kaffe2 Big Grin
متفکران کیه؟
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(03-06-2021، 13:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش دلبریتو کمترش کن این خواهرمون غش میکنه الان :vvv

تو کاریت نباشه خونمون آب قند داریم (((:
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 99
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(03-06-2021، 13:52)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب جمع متفکران خوش اومدی عزیزم  kaffe2 Big Grin
متفکران کیه؟

منم سردستشون Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(03-06-2021، 13:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با مامانم آشنا شو ^.^
خیلی مهربونه
و مثل اینکه حسامم برادر زنت بودههههه lollll
+
به خاطر گرایشش حمایت منو هم داره
ولی خب یه چیز کلیه که مامانا دوماد دوست دارن ولی باباها عروس ._.
آشنا شدیم قبلا 
خیلی قشنگ نبود نتیجش ((:
+
من یه عروس دارم ها
زنِ لیلا، دختر بزرگم، شوالیه ی لُر ((:
(03-06-2021، 13:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم کوووو
خودت باید بری پیدا کنی و مخشو بزنی -_-
(03-06-2021، 13:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی رمز موفقیتت چیه خداوکیلی ؟
ما هر چی زن گرفتیم همش طلاق دادن مارو

من منم! ((: 
[اگه میخوای بگی خودم زودتر بگم، کلت تو ...]
تو نمیتونی، بهت نمیخوره اصلا ((: 

چرا هیچ وقت منو با لیلا اشنا نمیکنی ؟ چرا داری پنهون کاری میکنی‌؟ -.-
+
رمز موفقیت ما اینکه در واقع ما یک روحیم تو دوتا بدن :*
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، esiesi
(03-06-2021، 13:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش دلبریتو کمترش کن این خواهرمون غش میکنه الان :vvv

تو کاریت نباشه خونمون آب قند داریم (((:
یه مو از سر خواهرم کم بشه با گودرت عگابیم نصف شب سرتونو میکنیم تو گونی جون دل :v
ناشناس
 سپاس شده توسط esiesi ، *VENUS*
(03-06-2021، 13:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهاررر<:
تو اون موضوع منو دیلیت کردی؟!

آری ):
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
رنگ اکرلیک چه گرون شدهههه@_@
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 13:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:52)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متفکران کیه؟

منم سردستشون Sleepy
سردسته چی؟
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 13:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط به همینش فکر کردی ؟ ._.
باید بگم به کاهدون زدی داداشم :۷ من واسه احدی پارتی بازی نمیکنم ._.
عاره دیگه :v
خواهرم خواهرای قدیم :v
والا

پس مهر و محبت خواهر‌ برادری چی؟!
من هیچ وقت تو فلشخور داداش نداشتم .-.
کلی داشتم خیال پردازی میکردم راجبش و خوشحال بودم .-.
که تو یهو ر*** به تصوراتم
برو برو ..
تو لیاقت خواهر نداری :^

(03-06-2021، 13:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 13:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط به همینش فکر کردی ؟ ._.
باید بگم به کاهدون زدی داداشم :۷ من واسه احدی پارتی بازی نمیکنم ._.

حتی اگه بخواد پارتی بازی کنه من بدوون صف نفر اولم همیشه 
میدونی چرا؟ چون باهار دلبرِ سیمین ساقِ چشم آهویی منه ((((:

نطحسنصخپصنصیحصدنصحصصپ صصمحیجسجسپصن

باز داری شیرین میشی :>
 سپاس شده توسط Mohlek ، esiesi
(03-06-2021، 13:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیچ وقت منو با لیلا اشنا نمیکنی ؟ چرا داری پنهون کاری میکنی‌؟ -.-
+
رمز موفقیت ما اینکه در واقع ما یک روحیم تو دوتا بدن :*
چون لیلا توی اینستاست همیشه
همون جایی که تو هیچوقت نیستی، و ملیکا هم نداره  kaffe2
+
قشنگ ترین روح دنیا مال ماست، چون نصفش بهاره *: (((:
(03-06-2021، 13:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه مو از سر خواهرم کم بشه با گودرت عگابیم نصف شب سرتونو میکنیم تو گونی جون دل :v

تو گونی اندازه من بیار 
من خودم میرم تو گونی قودرت کلاغیتم نگه دار ((:
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 99
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان