امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

&&¤ChAtRo0m V£r$!0N 122¤&&

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/05017374758622621126.gif

طفلکییی دلم براش سوخت :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe &&¤ChAtRo0m V£r$!0N 122¤&& 99
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
آگهی
(18-05-2014، 14:17)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 14:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 14:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـوری ^-^

جونم مهری ^_^ ؟
آی لـآو یـو ^-^ !!

شماهارو چرا انقدر دوس دارم ^_^ ؟؟

خیلی دوستون دارم :*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(18-05-2014، 14:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما واسه عکسایی که سیو میکنید اسم میزارید ؟! |:

من نمیزارم |:

اوشکول وختی تو پوشه میخوای سیو کنی اگه اسمش تکراری باشه ارور میده پس باید رینیم کنیم|:

(18-05-2014، 14:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 14:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نور نوری

مرضی ^-^

فاطی ^__^

خیلی دوسِت دارم ^__^

(18-05-2014، 14:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره ی اسکل واس من پیام داده میتونیم آشنا شیم |:
منم زدم بیا جم کن بند و بساططو گفت خوش باشی||:

میخوای حالشو بگیریم |:

از پیامش عکس بگیر آدرس پروفایلشم بده به صابر |:

|: تو فیس:|
 سپاس شده توسط First Star
(18-05-2014، 14:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: تو فیس:|

آهـا |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آیسان فیلتر گرفتم:}
الان یه سایت پیدا کردم معدن هر چی عکس قشنگه|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
مهری تو چقد لاغر شدی دخی ندیدمت |:

نوریییی منم خیلی دوست دارم ♡__♡

(18-05-2014، 14:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/05017374758622621126.gif

طفلکییی دلم براش سوخت :|

ولی حال میده خدایی *__*
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Brooklyn Baby ، ×ThundeRBolT×
(18-05-2014، 14:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدرس بده زود |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(18-05-2014، 14:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعنییی ادرسشو بده :|

نقل قول: ولی حال میده خدایی *__*

هیمم نع -_- امروز دانیال گفت یه بوس میدی :|

هیچی دیگه الان دنباله تا ازم بوس بگیره -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe &&¤ChAtRo0m V£r$!0N 122¤&& 99
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
حمله میکنین زود|:
خو من نمیتونم-_-
هر چی میخواین بگین بهتون میدم /:
ببخشید):

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=107865&page=4
مهــری ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
بش بوس بده آیسی خو ^_- بچس (;
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان