امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(14-10-2020، 12:18):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 12:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی کار کنم؟

واسه نویسندگی(:
آرش !  2mo5

باید صبر کنی ! 

(14-10-2020، 12:18)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 12:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره حتما برو بگیر
بالاخره یه جا اونو میخوان ازت
باید تو پروندت باشه
مرسی کُلی
همین کارو میکنم

چاکریم
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
آگهی
(14-10-2020، 12:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 12:18):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه نویسندگی(:
آرش !  2mo5

باید صبر کنی ! 

(14-10-2020، 12:18)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی کُلی
همین کارو میکنم

چاکریم

من نتوانم صبر کنمcry2cry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼ 98
 سپاس شده توسط *VENUS*
آرش تورو جان جدت دوباره درخواست نده 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، BIG-DARK
من چهار ماه فعالیت کردم بعد درخواست نویسندگی دادم.
 سپاس شده توسط *VENUS*
(14-10-2020، 12:17)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 20:38)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همین فراغ کم موهای سرم ریخ :/
چطوری زیبای من ؟D:
@"ѕєнυη"

هوی پشمک چرا نقل قول قبلیم و ج ندادی؟/=
خوبی جیگرم؟*-*

چون گ.ا تموم شده بود بلدم نبورم نقل قول کنم :/
بد نیستم ت خوبی؟!
Karlina
(13-10-2020، 21:55)..(stella(R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 20:15)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیو یه ماه دیگه برمیگرده*-*
چرا نمیای اینجا چت کنی؟

خوبه برگرده Heart
تاحالا نیومدم ولی از این به بعد میام*_*

آره*-*
بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا

(14-10-2020، 12:23)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 12:17)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی پشمک چرا نقل قول قبلیم و ج ندادی؟/=
خوبی جیگرم؟*-*

بد نیستم ت خوبی؟!

عاها//=
خو الان جواب بده/=
/اره (=
امروز رفتم /ارایشگاه موهامو پسرانه بزنم منصرفم کردن///=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(14-10-2020، 12:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
درخواست نمیدم تو واسم بده
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط *VENUS*
(14-10-2020، 12:27)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 21:55)..(stella(R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه برگرده Heart
تاحالا نیومدم ولی از این به بعد میام*_*

آره*-*
بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا

(14-10-2020، 12:23)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نیستم ت خوبی؟!

عاها//=
خو الان جواب بده/=
/اره (=
امروز رفتم /ارایشگاه موهامو پسرانه بزنم منصرفم کردن///=

یادم نمیاد چی بود! :/
عح منم میخام برم مدل جیمین بزنم فقط نمیدونم مدل
چتریش بزنم یا اونی ک اینور اونور صورتشه D:
Karlina
 سپاس شده توسط *VENUS* ، _sehun_
(14-10-2020، 12:31):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 12:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
درخواست نمیدم تو واسم بده

.____.
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(14-10-2020، 12:23)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چهار ماه فعالیت کردم بعد درخواست نویسندگی دادم.

4ماههههههههههه
اگه تو 4 ماهه من از وقتی اومدم فعالیت میکنم فقط واسه اسپم نویسنده نشدم
وگرنه الان مدیر تالاربودم
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان