امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

سلام ب همگی Heart

مهسا چرا نیست دیگه؟؟؟cry2cry2cry2p336p336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
آگهی
(01-04-2020، 15:19)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:18)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:15)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:13)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:12)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا اگه میخواین برین به امیر حسین بگین
چون خودش میگفت برنامه ای داره که میتونه بفهمه کی کیع
و چند تا اکانت داره
تو  دیگه  چرا  اخه همه  رفتاراش مثل  ارشه
نه نه من طرفداریش نکردم
میگم کار از محکم کاری عیب نمیکنه
اره اقا هر چقدر که منو بندازین بیرون بازم میام من ارشم هیچ کس حریفم نیس.
یه با محروم شدم ولی یکی از مدیرا منو راه داد.
فکر کردین چون کسی بیرونتون نکرده رئیسین.
رئیس مدیرا هستن.
خب خوش بحالت راهت دادن
منم بیرون شدم محروم شدم
پس عادیه بفهمن
در ضمن کی گفته ما رئیسیم
مدیرا میدونن

(01-04-2020، 15:21)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:10)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:08)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:06)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:51)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من جدیدم.

سلام شما همون ارشps4 نیستی؟
ارش کیه؟
من اصل دادم و خودم رو معرفی کردم.
خوبی فکردی ما خریم ارش خان اومدی خودتو بزرگتر نشون بدی بچه

اون ارش pes4
همون پرهام بود

آره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(01-04-2020، 15:21)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی Heart

اون از دیشب نیست

سلام ستین جون خوبی؟
(01-04-2020، 15:21)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:10)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:08)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:06)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 14:51)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من جدیدم.

ارش کیه؟
خوبی  فکردی ما خریم  ارش خان اومدی  خودتو بزرگتر  نشون بدی بچه

اون ارش pes4
همون پرهام بود
اهااااااا حالا فهمیدی قضیه از چه قراره.
من پرهامم اون ارش اون میترا اون غزل همشون اکانت من بودن.
ببین اگه بیرونم کنی بازم میام. شماره ی تورو دارم نمک نشناس.
هرچی زر پشت سر من زدین رو شنیدم و تا اخر عمر دست از سر این انجمن بر نمیدارم.
میخوام تا ابد اینجا بمونم.
(01-04-2020، 15:21)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی Heart

سلام ستینم Heart Heart Heart
میاد ناراحت نباش Heart Heart Heart
(01-04-2020، 15:24)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی Heart

اون از دیشب نیست

سلام ستین جون خوبی؟

نـــــــــه crying crying
Karlina
(01-04-2020، 15:25)کوروش bts نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش کیه؟
خوبی  فکردی ما خریم  ارش خان اومدی  خودتو بزرگتر  نشون بدی بچه

اون ارش pes4
همون پرهام بود
اهااااااا حالا فهمیدی قضیه از چه قراره.
من پرهامم اون ارش اون میترا اون غزل همشون اکانت من بودن.
ببین اگه بیرونم کنی بازم میام. شماره ی تورو دارم نمک نشناس.
هرچی زر پشت سر من زدین رو شنیدم و تا اخر عمر  دست از سر این انجمن بر نمیدارم.
میخوام تا ابد اینجا بمونم.
خب پرهام از بس اانت زیاد داری همش محروم میشی دیگ اکانت نساز با ی اکانت بیا اخلاقتو درست کن یکم بعد تا هر وقت خواستی بمون اینجا
(01-04-2020، 15:26)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی Heart

سلام ستینم Heart  Heart  Heart
میاد ناراحت نباش Heart  Heart  Heart

اخه از دیشب ساعت 7 نیستTelegh_34
@m.h.sa
@m.h.sa
@m.h.sa
@m.h.sa
@m.h.sa
@m.h.sa
@m.h.sa
Karlina
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
@"s-t-i-n"
@m.h.sa
@"**ghazal**"
@setayesh-
@"kind-girl-nafas"
@aysan666666
و...
شما ها بودید حرف منو باور نمی کردید بیا خودش گفت پرهامم من به هر کدوم مشکوک شدم پرهام بود دیدی هی بگید سیروان دروغ میگه هی بگید سیروان اینطوری اون طوری

@thug life

مهران ملیکا و شقایق تو تگ کن اسمشون یکم سخته......
(01-04-2020، 15:29)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 15:26)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی Heart

سلام ستینم Heart  Heart  Heart
میاد ناراحت نباش Heart  Heart  Heart

اخه از دیشب ساعت 7 نیستTelegh_34

اتفاقی براش نیوفتاده امروز 13فروردینه شاید میخواد با خانوادش باشه تمام روزو؟ Undecided

(01-04-2020، 15:30)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و...
شما ها بودید حرف منو باور نمی کردید بیا خودش گفت پرهامم من به هر کدوم مشکوک شدم پرهام بود دیدی هی بگید سیروان دروغ میگه هی بگید سیروان اینطوری اون طوری

مهران ملیکا و شقایق تو تگ کن اسمشون یکم سخته......

عجبا من نگفتم ت دروغ میگی Undecided

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان