امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

(09-10-2015، 18:26)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:22)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:20)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:17)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:15)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا هستم از تنگ ماهی 129f

یه میوه کوفت آ و آ هستم در رینگ ، در حال کتک زدن یه وزنه راحت یا      :||||||||
پارمیداهستم درحال خفه کردن میوه کوفت آ و آ >_<

خووبه >_<
موهی کوچولتره بی فرهنگه>_<#

ماهی یه وزنه راحت یام گنا داره >.<
به اون تپلی و نازی >__<
من اون کوچیکتره رو گفتم :‌))
یادت باشه عکسشو بدی بم^_^*
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
آگهی
(09-10-2015، 18:28)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:27)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بمیرم-_-

موفق باشی خوشحال شدم از چیزی که گفتی

به خودم ربط داره
:|
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ
(09-10-2015، 18:28)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:26)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:22)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:20)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:17)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه میوه کوفت آ و آ هستم در رینگ ، در حال کتک زدن یه وزنه راحت یا      :||||||||
پارمیداهستم درحال خفه کردن میوه کوفت آ و آ >_<

خووبه >_<
موهی کوچولتره بی فرهنگه>_<#

ماهی یه وزنه راحت یام گنا داره >.<
به اون تپلی و نازی >__<

(09-10-2015، 18:26)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:23)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|| 

Inja harki y chiz sheri miparone mire

._.* 

Flash mse qabl ni (:

دیگه هیچوقت اون فلش قدیمیو نمیبینیم :"(

:| bhtr

Chi bod
Migofdi tof ekhtar migrfti .______.*
ولی تو پ.خ هر غلطی میخواستی میکردی ._.#

(09-10-2015، 18:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
سلام داشی -_^

(09-10-2015، 18:27)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:24)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:22)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

---- (فیلتر شد)----

پروکسی دارم :7

فیلتر نبودی ...
هاستینگت گندیده :7

از  عمد خودم فیلترش کردم

ترسیدم سکته کنی

تو نمیخواد برا من بترسی 
من خون ندارم -_^

نه که بچه ایی ترسید جوون ناکام بشی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 98
 سپاس شده توسط esiesi ، sober
(09-10-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:26)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سایمون هستم از نیویورک درحال شلیک به احسان :|

احسان هستم و کل هیکلمو زیر ضد گلوله قایم کردم :777777
جان هستم درحال پرتاب نارنجک به احسان D:

سردار قاسم سلیمانی هستم درون زره پوش
در حال کشیدن نقشه برای نابودی پارمی و یه وزنه راحت یا
 سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:26)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سایمون هستم از نیویورک درحال شلیک به احسان :|

احسان هستم و کل هیکلمو زیر ضد گلوله قایم کردم :777777
جان هستم درحال پرتاب نارنجک به احسان D:

Ali hasm._.*

Darhal ***khol farz krdn ehsan o parmida

:VV
 سپاس شده توسط esiesi ، sober
سلامـ به همگی :|
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(09-10-2015، 18:27)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا آرامشی می خواهم از جنس خودت

سلام آقا اهورا
خوبین؟

سلام مرسی شما خوبی؟
+
خوبی ستاره خانوم؟
+
سلام پارمیدا ..
چطوری؟(:
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، omidkaqaz ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ~~ƧЄƬƛƦЄ~~ ، sober
سلام اَهــو..

+

هنوزم بگی تف اخطار می گیری -__-

+

سرم درد می کنه!
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، bOoOoOy ، ~ aylin ~ ، sober
(09-10-2015، 18:30)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:28)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بمیرم-_-

موفق باشی خوشحال شدم از چیزی که گفتی

به خودم ربط داره
:|

Tongue Big Grin :cool:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

سپاس شده توسط sober
سلام احسان ..
چطوری پسر؟

+

سلام عارش (:
 سپاس شده توسط esiesi ، bOoOoOy ، ÆҐÆŠĦ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان