امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€

امروز افسردم :|
سلآم ! :|
€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 98
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dead Silence ، ★~Ѕдула~★
آگهی
(12-05-2014، 19:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بت میخـوره بـزرگ تـر بـآشی مخسـنیـــو9و9و (*ـ_ـ)

نقل قول: مـــرضی >_<

ایششش گمشـو بـآ من نحـرف عـبضـییییی >_____<

________________________________________________________________________________​______________________________________________________________________

مـرضییییی !؟
سن واقعی من فاش نمیشه Confuseds32:

ینـی قشـنگـ حـآل کُــن حِــس شـش م رو !

عمـراَ اگه من چیزی بگـم ک اونم غلط در بیـآد ! Shy

بگـو چن سالتـهههه !؟ سرییییعع >_< بآس اعتراف کنی >_< به بابام میگمااااا >_<
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(12-05-2014، 19:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:25)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی صب اینجا میآی؟

کی؟

عـصـر؟
شـب؟
صـب؟
کیک موخآم >ـ<
(12-05-2014، 19:27)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

________________________________________________________________________________​______________________________________________________________________

مـرضییییی !؟

هیم؟چرو؟
مــرضِ مریض >ـ<
گمشـو >_<
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
تابلوئه احمد که خیلی افسرده ای :|

میخوای بریم تو فاز بندری که از افسردگی در بیای!؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe €¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 98
(12-05-2014، 19:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضییییی !؟
سن واقعی من فاش نمیشه Confuseds32:

ینـی قشـنگـ حـآل کُــن حِــس شـش م رو !

عمـراَ اگه من چیزی بگـم ک اونم غلط در بیـآد ! Shy

بگـو چن سالتـهههه !؟ سرییییعع >_< بآس اعتراف کنی >_< به بابام میگمااااا >_<
سن که 16 ولی دوم ریاضی.
 سپاس شده توسط Dead Silence
(12-05-2014، 19:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضییییی !؟

بلی عخشم(:؟
چرا دوروز نمیای ؟ =(
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(12-05-2014، 19:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:27)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضییییی !؟

هیم؟چرو؟
مــرضِ مریض >ـ<
گمشـو >_<

:|
دوبـآره خــر شدی اشغم؟
-_-
(12-05-2014، 19:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآو مهروآع ک چی |: !؟ ..

خُ خـوش بهـ حـآلـت |:

والـآ بغـرعـآن !|:

دِ نـفـهـم بـنـگـر >.<
مـن دآشـتـم مـرضـی رو مـیـگـفـتـم مـیـگـفـت بـآ عـرفـآن کـآر دآره !!

تـو هـم حـآلـت خـوش نـی هـآ ..
هـی مـیـگـم بنـگـر ..
خـو وخـتـی مـیـگـی تـو و عـرفـآن بـآز مـیـگـم بـنـگـر متـوجـه شـو اونـو نـمـیـگـم دگ !!

مهراوه خعلی گ*هی|:
عوضی پرو>_<
مرضی دوروخ میگه من منظورم یه چی دیگه بود-_-
خـوآسـتـم ایـن روزآی آخـر ک تـو فـلـش زیـآد انـگـل بـریـزم و ازم خـآطـره ی بـدی دآشـتـه بـآشـیـد !!

(12-05-2014، 19:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآو مهروآع ک چی |: !؟ ..

خُ خـوش بهـ حـآلـت |:

والـآ بغـرعـآن !|:

دِ نـفـهـم بـنـگـر >.<
مـن دآشـتـم مـرضـی رو مـیـگـفـتـم مـیـگـفـت بـآ عـرفـآن کـآر دآره !!

تـو هـم حـآلـت خـوش نـی هـآ ..
هـی مـیـگـم بنـگـر ..
خـو وخـتـی مـیـگـی تـو و عـرفـآن بـآز مـیـگـم بـنـگـر متـوجـه شـو اونـو نـمـیـگـم دگ !!

پَ مـَریضی از من نقل قول میکـنی ؟ |:

دوساعت ایسگآ گرفتـی !Exclamation
دلـم خـوآسـت !!
ت عـمق حـرفـای مـنـو درک نـکـردی !!

بـه !! احـمـت بـزغـآلـه !!
بـسـی تـتـلـو گـوش کـردی افـسـردگـی گـرفـتـی !!
ســــلامم تو حلقتون |||:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dead Silence ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ★~Ѕдула~★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان