امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

گلی؟

خاهری میگم خوبی چ خبر؟

راستی چن سالت بود احتمالا هم سن گلی دیگه. . .

پس مث من 25سالتونه
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

آگهی
(16-08-2013، 10:51)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 10:49)rval نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 10:45)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 10:44)rval نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا خانوم منم به سهم خودم پیشاپیش تبریک میگم ایشالله صد ساله شی وبه هرچی میخوای برسی توی زندگیت

ممنونم مرسی شما هم همینطور
پس این روزا حسابی سرتون شلوغه؟
خواستی بری خرید خیر بده بیایم کمک

باجه باجه دیروز رفتم

حالا فردام یه ذره کار دارم

ماکانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن​نن Dodgy
بلهههههههههههههههههههههههههههههههههههه
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(16-08-2013، 10:54)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 10:52)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا یکی با من بحرفه؟crying
تو بچه کجایی؟؟
چن سالته؟؟
من چی صدات بزنم ا این ب بعد؟

اصفهـــــــآن
15
آبجی نفـــــــــسBig Grin
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

ندا تو ا ساعت 11:30 نبودی...
(16-08-2013، 10:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 10:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان منو میبینی؟Huh
امعلومه که میبینم

خدارو شکر اول تولدمه

(16-08-2013، 10:52)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برام چی میخری؟Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(16-08-2013، 10:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 10:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 10:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان منو میبینی؟Huh
امعلومه که میبینم

خدارو شکر اول تولدمه
بزار روزش برسه بعدSleepy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(16-08-2013، 10:54)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخم مرغ .. Angel

(16-08-2013، 10:55)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی؟

خاهری میگم خوبی چ خبر؟

راستی چن سالت بود احتمالا هم سن گلی دیگه. . .

پس مث من 25سالتونه
اوره همینطوره

(16-08-2013، 10:54)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخم مرغ .. Angel

ارمیناHeart

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

سلام آرمینا خوبی؟=)
(16-08-2013، 10:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان منو میبینی؟Huh
امعلومه که میبینم

خدارو شکر اول تولدمه

برام چی میخری؟Big Grin
چماق گل زده دوس دالی؟Big Grin

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

(16-08-2013، 10:55)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 10:54)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بچه کجایی؟؟
چن سالته؟؟
من چی صدات بزنم ا این ب بعد؟

اصفهـــــــآن
15
آبجی نفـــــــــسBig Grin
ابجی نفس....باشه ابجی

ارمینا سلام

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان