امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 22:58)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 22:52)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع خوبه پس v:
آره دیگه
هیچی حال نمیده

شما افتخار نمیدی بیای گپ تل ؟

با سال تحصیلی جدید چه میکنی؟ &_&

نه عزیزم انشاءالله یه وقت دیگه مزاحم میشیم :>
ژوون شما فقط مزاحم شو v:
(22-09-2021، 0:45)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł

@"^t!ana^"

@لــــــــــⓘلی

خوشحال شدم باهاتون حرف زدم کلی انرژی گرفتم

ایشالا بازم فرصتش پیش بیاد.

اگه شوخی چیزی ناراحت شدید ببخشید Blush

بای بای خوشکل موشکلا

+
حسام
فدات دادا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(22-09-2021، 0:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʟeмoи"
مبارک باشه عزیز دلم :}

مرسی بانو 4xv

(22-09-2021، 0:26)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ʟeмoи

دلیل زندگیم مبارکت باشه*-*

مرسی عزیزم ^-^

(22-09-2021، 0:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʟeмoи"

طی آپدیت جدید رنگ پروفایل شما مبنی بر تغییر سیاه به بنفش ؛ از لیمو سیاه به لیمو بنفش تغییر لقب یافتید D:
البته کپی رایت این لقب برای بنده هست و هر گونه استفاده شخص دیگری از آن بدون ذکر منبع ؛ جرم بوده و طبق ماده ۲۳۴ قانون جرایم رایانه ای ؛ مورد پیگرد قرار خواهر گرفت v:

بیشعور Telegh_59 Telegh_01
مرسی واقعا Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek ، מַברִיק ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-09-2021، 0:47)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 0:46)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

no im sad):
دیگه دارم میرم شرمند نمیتونم از دلت در بیارم

برو بعدا در بیار
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(22-09-2021، 1:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʟeмoи"
رنگ جدید مبارکت باشه خانوم خانوما♡_♡

مچکرم مهربون :*
 سپاس شده توسط shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 23:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکار کردی؟ 
منم خوبم 
روزم رو کاملا ب بطالت گذروندم Telegh_01
عاه یادم رفت :| باید دیشب میپرسیدی  Telegh_01
همونم خوبه Telegh_01
قرار بود تو از کارات واسه من عکس بفرستیا بیتر ادب

(22-09-2021، 0:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوون شما فقط مزاحم شو v:

حتماا v:

+"@ʟeмoи"
مبارک باشه دلبرم ♡
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط Mohlek ، ѕααяeη
صبح زیبایی است
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@"ʟeмoи"
وووویییییی26
ووووووییییییی26
بنفش شددددددد48
مبارکههههههههه26
بسلامتییییییییی26
بنفشیت مبارکه عشقم26
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη
چقدر وقتی رو یکی کراش میزنید ضایع اید Telegh_01
(22-09-2021، 8:51)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من رو تو کراشم ضایم؟ Telegh_25
ناشناس
(22-09-2021، 8:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 8:51)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من رو تو کراشم ضایم؟ Telegh_25

نه تو ک اومدی به من گفتی Big Grin
منظورم بقیه دوستانن
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان