امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد)

(04-11-2014، 19:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 19:28)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 19:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 19:25)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 19:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفـــ -.-

زهرمار -_-

کار مهمی نمی کنی ...

یه کمک سادس ..

بیخیال ..

ولش کن ..

ممنون خیلی زحمت کشیدی ..

اصن فهمیدی منظور مون .. ؟! :|

تو کلا بهمـ کمک کردی |:

لاو یو ... |:

بیـآ وم رآستگویی کن :|

نمـایان میشه دیگه ...

(: مرسی ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
سلام .. !

------

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: @H!V$، Mohammad 77، _TakPaR_، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ، ★★ Ali ★★*، ☆★NoOŠℋℓkA☆★

مدیرا حمله کردن O_O

سنگر بگیرید !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star ، ըoφsիīkα
من لـآلم :|
 سپاس شده توسط First Star ، Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα
(04-11-2014، 19:33)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم کنار خودت جا بده :|
Sad....
الـآن من بی اعصـآب و فوق العـآده وحشیم :| >_<
حوصله هیشکــیو ندآرم .. :| >.<

ولی در کل خوبم >.<

:|

((((((:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Jack Daniel'ѕ
(04-11-2014، 19:33)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

خــوبــِ

مرسی .-.

(04-11-2014، 19:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لال بودن چیست ؟ ( 20 نمره )
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-11-2014، 19:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 19:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لال بودن چیست ؟ ( 20 نمره )

وقتی حرف نزنی یعنی لـآلی :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
Mohammad 77، _TakPaR_، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ

سه عدد مدیر اون زیر هستن ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16
  مرگ نلسون ماندلا را تسلیت میگوییم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان