امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 19:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی:|...

درود بر تو ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(28-06-2014، 19:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت که فک کنم اسمت آیسان باشه بروببین
ـ_ـ
چیو:|؟

(28-06-2014، 19:23)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر تو ._.
ما تا افطار فرداش بیداریم:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Wanton
(28-06-2014، 19:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا ای عشق ..

نورا الهی مرزاد ب فدات ..

نورا الابالو ..

نورا تو فقد ماله منی ..

از من دیدی ؟ ._.

قبل ترش هم از من دیده بودی ..

اینا حتما خجالت میکشن بگن |:

من می دونم .. -_-

الان می خونم ..

رکی عشقم ._.

رکی اون یارو فدات بشه ^_^ :|

بوس بوس بوس :*

دیدم دیدم ^_^ ._.

من دوسِت دارم کافیه ـ_ـ*

بخون...
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(28-06-2014، 19:21)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:17)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

6 نفر محروم کردم امـروز..!Dodgy

صابر هـم 3 نفر..!Angel

شمـآ چرا پاسخگو نیستی..؟!Dodgy

لابد جوابی ندارم !

بس که چرت و پرت میگی :|

چرا جلو این همه آدم میگـی..!؟cry girl

ممنــون..

خدافظ..cry girl

میخوای بزنم تو دهنش؟! :| ـ__ـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 97
(28-06-2014، 19:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نماز میخونی؟! 0_0

نه از وقتی با شماها می گردم -_-
 سپاس شده توسط T A R A ، Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 19:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ـ_ـ

(28-06-2014، 19:23)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر تو ._.

گفته بود عکسمو بزارم گذاشتم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 19:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی خواهش میکنم با من عروسی کن ! :| >_<

بت پیشنهاد میکنم تجدید نظر کُنی ! S: ..

نمیتونی منو تحمل کُنی (* ..)

یـه دخــتر بی اعصـآب و روانــی ــَم ! :||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A
(28-06-2014، 19:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی خواهش میکنم با من عروسی کن ! :| >_<

بت پیشنهاد میکنم تجدید نظر کُنی ! S: ..

نمیتونی منو تحمل کُنی (* ..)

یـه دخــتر بی اعصـآب و روانــی ــَم ! :||

گفتم میخوام ! >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dead Silence
(28-06-2014، 19:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 19:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ـ_ـ

درود بر تو ._.

گفته بود عکسمو بزارم گذاشتم
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آیســان پــاشو بریم خاستگاریه نِیمار :|

(28-06-2014، 19:25)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نماز میخونی؟! 0_0

نه از وقتی با شماها می گردم -_-

آهان تعجب کردم (ـ_ـ*) !
 سپاس شده توسط Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 105 مهمان