امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(22-09-2021، 0:28)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

(22-09-2021، 0:27)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک جامعه رو نابود کردی وای

+

برو با یکی رل بزن به قید قرعه یه دعوا درست کن تو انجمن اینم کارخفن

هم فال هم تماشا

اها در هر صورت در خدمتم
نه من غلط کنم از این غلطا کنم/:
دور از جونت شوخی کردم Tongue Big Grin

اگه خواستی فنون دعوا راه انداختن رو یاد بگیری بیا پیش خودم Cool

(22-09-2021، 0:30)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 0:27)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک جامعه رو نابود کردی وای

+

برو با یکی رل بزن به قید قرعه یه دعوا درست کن تو انجمن اینم کارخفن

هم فال هم تماشا

اها در هر صورت در خدمتم

زیادی بچه خوبی هستی Big Grin
انقدر خوبم از خوبی بد شودم Angel
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
به کلمه ای که دو تا ج داره میدونید چی میگن؟دو ج داره
خخخخخخخ

میدونید غذای مورد علاقه ریاضی‌دانا چیه؟کباب تابعی
خخخخخخخخخخ

بعد به دنیا اومدن خواجه نصیر الدین طوسی مامانش گفته خدایا من صورتی میخواستم

یارو میره یخ بگیره میبینه پول نداره واسه اینکه ضایع نشه دست میکشه روش میگه از این سردتر نداری

یه سیب زمینی میمیره تو اعلامیش مینویسن رفقا منو خلال کنید
 سپاس شده توسط ѕααяeη
https://harfeto.timefriend.net/16322602657760

بزارم ببینم چی میگید
میدونید پرتقالا با چی میرن سرکار؟کیف تامسونت
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-09-2021، 0:31)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 0:28)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

نه من غلط کنم از این غلطا کنم/:
دور از جونت شوخی کردم Tongue  Big Grin

(22-09-2021، 0:30)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیادی بچه خوبی هستی Big Grin
پرو نشو دیگع

(22-09-2021، 0:36)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونین به سوسماری که جلیقه پوشیده چی میگن؟سوسیقه
نآشِنآسَم(:
(22-09-2021، 0:40)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 0:31)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرو نشو دیگع

(22-09-2021، 0:36)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای ام ساری Sad Undecided
(22-09-2021، 0:40)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرو نشو دیگع

سوسیقه یعنی چیییی
@Đęąđ.ğïřł

@"^t!ana^"

@لــــــــــⓘلی

خوشحال شدم باهاتون حرف زدم کلی انرژی گرفتم

ایشالا بازم فرصتش پیش بیاد.

اگه شوخی چیزی ناراحت شدید ببخشید Blush

بای بای خوشکل موشکلا

+
حسام
 سپاس شده توسط Mohlek ، لــــــــــⓘلی
(22-09-2021، 0:42)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرو نشو دیگع

ای ام ساری Sad  Undecided

no im sad):
نآشِنآسَم(:
(22-09-2021، 0:46)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 0:42)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای ام ساری Sad  Undecided

no im sad):
دیگه دارم میرم شرمند نمیتونم از دلت در بیارم
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان