امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۴»

(04-07-2021، 9:55)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 9:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دیگ قول بده:>
چشم تلاش خودمو میکنم Sleepy

تلت ازم پاکید وگرنه اونجا بهت پیام میدادم Angel

اکانتم لیاقت نداره):
میزنمش ادبش میکنم
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق
آگهی
cof
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، آمین ، شـــقآیــق ، ѕααяeη ، BIG-DARK
(04-07-2021، 9:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 9:55)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم تلاش خودمو میکنم Sleepy

تلت ازم پاکید وگرنه اونجا بهت پیام میدادم Angel

اکانتم لیاقت نداره):
میزنمش ادبش میکنم
با چی میزنی Tongue

یادش بخیر چه روز های بود حیف شد روز های خوبی بود اون زمان همه بودن همه با هم دوست بودن Sad
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
(04-07-2021، 9:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 9:54)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۴» 96

._. چیه؟
وا نمیشه برامن

گفته :"باید برم قبل از اینکه کله‌تو بکوبم توی دیوار." 

چرا بکوبم توی دیوار؟ چون دقیقاٌ یاد اون صحنه‌ی گریز آناتومی افتادم که یه بیمار تست کوویدش مثبت شده و درگیری ریه هم داره وقتی بهش می‌گن ماسک بزن و کرونا داری، می‌خنده و می‌گه چند درصد می‌گیرین برای هر بیماری که با تشخیص کووید بستری می‌کنین؟ این بازی شماست برای پول درآوردن، دست همه‌تون تو یه کاسه‌ست. در نهایتم با رضایت شخصی می‌ره بیرون و می‌میره.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(04-07-2021، 9:59)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 9:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اکانتم لیاقت نداره):
میزنمش ادبش میکنم
با چی میزنی Tongue

یادش بخیر چه روز های بود حیف شد روز های خوبی بود اون زمان همه بودن همه با هم دوست بودن Sad

چیز خوب

خخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
(01-07-2021، 12:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم عاشق ارمیتا هستی
راست میگه دیگه -.- 4fvf
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(04-07-2021، 10:04)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 9:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. چیه؟
وا نمیشه برامن

چرا بکوبم توی دیوار؟ چون دقیقاٌ یاد اون صحنه‌ی گریز آناتومی افتادم که یه بیمار تست کوویدش مثبت شده و درگیری ریه هم داره وقتی بهش می‌گن ماسک بزن و کرونا داری، می‌خنده و می‌گه چند درصد می‌گیرین برای هر بیماری که با تشخیص کووید بستری می‌کنین؟ این بازی شماست برای پول درآوردن، دست همه‌تون تو یه کاسه‌ست. در نهایتم با رضایت شخصی می‌ره بیرون و می‌میره.

خخ فک کنم اگه بفهمی من به چیا باور دارم آتیشم بزنی.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(04-07-2021، 10:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 10:04)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه. اگه بفهمم به چیا باور نداری آتیشت می‌زنم.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(04-07-2021، 10:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 10:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه. اگه بفهمم به چیا باور نداری آتیشت می‌زنم.

خخ فک کردم بگی واسم فرقی نداره، همینجوریم آتیشت میزنم.
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان