امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

(26-07-2014، 21:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی با من حرف بزنه._. ..

خوبی؟
آگهی
(26-07-2014، 21:06)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ؟ ..

ستاره هامونو ^_^ :| ! ..

مرضیه , سارا , من !

ستاره هامون یکیه ^_^ :| !
وای ._______.

راس میگی ^_^ .. !

هیهیهیهی *^_______^*

(26-07-2014، 21:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ ._.

مدینه داره شروع میشه ^_^*

سارا همه از تو یاد گرفتن لیستشونو خالی میکنن :| !

اره دیگه -_-

همتون شاهد باشین اول خودم خالی کردم آ -_- :|

جالبش اینه دو روز دیه دوباره همه رو میذارن =))

ولی من نمیذارم ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(26-07-2014، 21:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:03){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:57)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:55){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:52)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|
با پسر عمت چيكار كردي :|
پسر عمم که فقد ازم خوشش اومده
مامان بابام و داداش و خواهرم رفتن اردبیل
دیروز عمو و زن عمو و پسر عموم اومدن خونمون تا تنها نباشم
بعد فیلم ترسناک عموم گزاشت(کلا عاشق فیلم ترسناکه)
بعدش چي شد |:
بعد خواستم بخوابم ولی میترسیدم
لامصب فیلم خیلی ترسناک بود
عمو و زن عموم رفتن اتاق مامان بابام خوابیدن
رامتین زمین خوابید منم تو تخت||||:
بعد از خواب بیدار شدم مدام جیغ زدم
بغلم کرد و گف هیچی نیس و بیخودی ترسیدم
بعد منم مجبورش کردم پیشم بخوابه
خیلی ترسیده بودم
بعد امروز اومدم خونه حرفا فرید و رامتین رو شنیدم....
گفتي بهش كه رو تخت بخوابه؟ :|||
خب بعدش چي؟
(26-07-2014، 21:09)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی با من حرف بزنه._. ..
بیا من
با این نحرف اخر سر عاشقت میشه ها کار دستت میدع:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(26-07-2014، 21:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

>>>> ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 96 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 96 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 96 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 96 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 96
^_^

مبارک باشه!
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 96

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
بزار از رو رضا اسکی برم :>

Big Grin

:|||
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(26-07-2014، 21:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:09)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی با من حرف بزنه._. ..
بیا من
با این نحرف اخر سر عاشقت میشه ها کار دستت میدع:|
بیخیال
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ghgbggf
چقد بده ب بابات بگی ساندویچ بخره رفته باشه جوجه گرفته باشه :|||||||||||

دوساعت منتظره ساندویچم ! رفته جوجه گرفته ..

آه ..

گند زدن تو اعصابم ..

خدافظ ):
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
هعي...
(26-07-2014، 21:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی با من حرف بزنه._. ..

آم ._.
ام.-. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان