15-06-2014، 9:34
(15-06-2014، 9:32)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2014، 9:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولــــ برو ب دنیـــــا فــرق لیبروی تیــمو با پـــــاسور توضـیح بــــده بعـــد بــــش بگو جفتـــــ پا بـــــیاد تو دهنمــــــــ
(15-06-2014، 9:25)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2014، 9:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2014، 9:13)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عکس نوشته ؟ بگـو تکست گـرآفی ... این خودش یه هنـره ..
چخد از این عکســــــــ نوشتـــــهــــــ خوشم میادـــــــــــــــ
عکسـ گرفتم در حد المپیـک . دارم تکست پیدا میکنم بچسبونم بهش .
این تاپیـکو پره از اینـآ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=119364
الان بخاطـــــر ضـــــایع کـــــردنم دلـــــــم میخــــــواد یکیــــــ بخوابونمـــــ تو دهنتـــــــــ
دنیـآ جفــت پـآ میره تو دهنــــت . منم نظآره میکـنم . بمـیری هم به اورژانس زنگ نمیزنم .
فکــــ کنم تقریـبـآً 1 سـالی این کار طول بکشـ, .
بـآی اُل فریندS .