امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(01-12-2013، 16:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:32)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:30)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:27)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا منو گذاشته تو لیست سیاه!!!!!!!!!!
نعععععععععععععععععععععععععععععع
من چجوری این غمو تحمل کنم!!!!!!!!!

خخخخخخخخخخخ

حقتهP:
سوسک کمربندته .فردا سر عقدته .مورچه هم قدتهTongue

183 قدمهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پس یه پا برج ایفلی

به مونا نمیخوریس
منرف تم

گاهی باید رفت بی دلیل گاهی باید فراموش کرد، به یاد آن فراموشی یادها را در دل خاموش کرد
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 95
آگهی
بحث رو عوض کنید
کل کل بسه
هعی من میام درباره ی زلزله حرف میزنم انگار که نه انگار بحث رو تموم کنین دیگه
گاهی مجبورم به آرامش عمیق سنگ حسادت کنم . . .
چقدر خیالش آسوده ست . . .
چقدر تحمل سکوتش طولانیست . . .
چقدر. . .
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

(01-12-2013، 16:32)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:30)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:27)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخ

حقتهP:

هـر کســـﮯ .. ✖

|×| .. دُرســـــت بـه انــــدازه ی ادعـــاش .. |×|

!!! .. بـﮯ خـاصیــت اســــت .. !

(01-12-2013، 16:41)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر. . .

مهــــم نیســـت نوشته های درهم و برهم مـرا

بخـوانی یـا نــــه،

مــن بـرای دلِ خستــه ام می نـویسـم

میخـــواهی بخـــوان…

میخـــواهـی نخـــوان!

(01-12-2013، 16:40)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث رو عوض کنید
کل کل بسه

بی قراری های دلم را تحمل کن..
وقتی جز تو هر چه در زندگی ام است برایم هیچ ارزشی ندارد پس بدون تو چه سود دارد نفس کشیدنهایم؟ چه سود دارد این رفتن ها و آمدن هایم؟
هرگز به دیگران اجازه نده قلم تو را در دست گیرند ...دفتر سرنوشتت را ورق بزنند... خاطراتت رو پاک کننن

و در پایان بنویسند . . .قسمت نبود
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط MONA-GH
(01-12-2013، 16:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخ

حقتهP:

پس یه پا برج ایفلی

به مونا نمیخوریس
منرف تم

گاهی باید رفت بی دلیل گاهی باید فراموش کرد، به یاد آن فراموشی یادها را در دل خاموش کرد
بايد رفت …
گاه از قلب کسی …
گاه جفت پا تو صورت کسی !

درسته اجی مونا
 سپاس شده توسط MONA-GH
(01-12-2013، 16:42)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخ

حقتهP:

هـر کســـﮯ .. ✖

|×| .. دُرســـــت بـه انــــدازه ی ادعـــاش .. |×|

!!! .. بـﮯ خـاصیــت اســــت .. !

(01-12-2013، 16:41)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر. . .

مهــــم نیســـت نوشته های درهم و برهم مـرا

بخـوانی یـا نــــه،

مــن بـرای دلِ خستــه ام می نـویسـم

میخـــواهی بخـــوان…

میخـــواهـی نخـــوان!

(01-12-2013، 16:40)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث رو عوض کنید
کل کل بسه

بی قراری های دلم را تحمل کن..
وقتی جز تو هر چه در زندگی ام است برایم هیچ ارزشی ندارد پس بدون تو چه سود دارد نفس کشیدنهایم؟ چه سود دارد این رفتن ها و آمدن هایم؟
HeartHeart...Heart

(01-12-2013، 16:48)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس یه پا برج ایفلی

به مونا نمیخوریس
منرف تم

بايد رفت …
گاه از قلب کسی …
گاه جفت پا تو صورت کسی !

درسته اجی مونا
من به جاش میگم درسته
چرت و پرت های شما کی تموم میشه!!!!؟؟؟؟
(01-12-2013، 16:54)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی خبر مرگت رو فهمیدیم
(01-12-2013، 16:55)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2013، 16:54)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی خبر مرگت رو فهمیدیم
مرسی محبّت!!!!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان