امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰

(30-01-2021، 17:17)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ѕєнυη"
میشه منو هم وارد رمانت کنی؟

خیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
آگهی
(30-01-2021، 17:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 17:11)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر به اجبار یا از روی خشم درس میخونی،جوابی جز شکست نداری...
عار راست میگی جوابم شکسته (:

من هرگز روی پیروزیو ندیدم من همیشه شکست میخورم...
ولیییییی
اون پا شدن بعد شکست خیلی مهمه!!
وقتی با اقتاد بعد از شکست خوردن به راهم ادامه میدم و بازم شکست میخورم خیلی کیف میده لعنتی (:
یه جور به درد وابسته شدم. دوست دارم همه منو بشکنن و مثل این بدبختا با آهنگ خودکشی کنم (:

ولی حسرت به دل موندم یروز غم ولم کنه cry2
توروخدا به غم بگین یکی دو روز فراموشم کنه crying
زمان چیز برجسته ایه که به عقب برگردانده نمیشه.
(30-01-2021، 17:14)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 17:13)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه حاجی من تقلب میرسوندم بهشون .-.
انتظار داشتی چه نتیجه ای داشته باشه؟
از نفرتشون در امان میمونم (:
(30-01-2021، 17:15)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید پارت بعد توم تو رمانم باشی ._.
@"Rasha_rap"

129f اوه اوه
 سپاس شده توسط _sehun_
(30-01-2021، 17:17)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 17:17)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ѕєнυη"
میشه منو هم وارد رمانت کنی؟

خیر

من من من
من چی؟؟ عاشق رمانتم

حدس من برای جوابت: باید دربارش فکر کنم،حالا ببینم پی میشه

به ننطرم برا رمانت از چیزای واقعی الهام بگیری خوب بشه
مثلا جریان محرومیتتو تو رمانت بزار
(30-01-2021، 17:20)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 17:17)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر

من من من
من چی؟؟ عاشق رمانتم

حدس من برای جوابت: باید دربارش فکر کنم،حالا ببینم پی میشه

به ننطرم برا رمانت از چیزای واقعی الهام بگیری خوب بشه
مثلا جریان محرومیتتو تو رمانت بزار

بچه ها این تخیلیشو دوسدارن چون تو تخیلی میشه هرچیز مسخره ی دی گه ای اضافه کرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(30-01-2021، 16:15)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 16:11)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش باوا خیلی چس کلاس بود
ایشالا بعدیا. خخخ

اره خو
من اگ کسی دوسم داشته باشه خوشحال میشم
متاسفانه کسی نداره ولی/=

فعلا که یکی داره Heart dit

کدوم بدبختیه ک من و دوس داره
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(30-01-2021، 17:25)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 16:15)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا که یکی داره Heart dit

کدوم بدبختیه ک من و دوس داره
منه بدبخت dit
 سپاس شده توسط βάરãɲ
@"Baranis" مبارکه ابجی
cof

11 روز تا 22 بهمن cof
ولنتاین کیه؟ 4fvf
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(30-01-2021، 17:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis" مبارکه ابجی
cof

11 روز تا 22 بهمن cof
ولنتاین کیه؟ 4fvf

ناموصا چه گیریه تو به این ۲۲ بهمن دادی ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان