امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝

(24-07-2014، 20:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:51)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو عمرم یکی رو دوست دارم وخواهم داشت ...!
WHO !؟!

تو نت نیس -ـ-
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 95
 سپاس شده توسط [ niki ]
آگهی
(24-07-2014، 20:51)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:48)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:47)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که بچه ترم از علیرضا هم.........
دارم میرم ششم.
بعدا امیررضا داره میره هفتم

شما از کجامیدونید؟

موقعی که تیزهوشان قبول شدین داخل بیو تون نوشتین و من اون موقع فهمیدم......ببخشید میشه چند تا سوال ازتون بپرسم؟؟؟؟
بفرمایید
(24-07-2014، 20:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:49)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال.اگه وات هپند می باشد پس فعلش کجاست؟؟؟

امیررضا صدهزار تومن میگیره
میبرتت پیش فعل
خخخخخخخ
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آیم نات هپی.آیم سد.
امیررضا کن یو هلپ می؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، t★r G!RL$ ، امیررضا*
پارمیداUndecided
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(24-07-2014، 20:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام پارمیدا رو از لیستم بندازم بیرون-_-

چرا؟>_<

چون ک ..

چون ک تو منو بغل نمیکنی بوسم میکنی >_<

:|

تو عخشولی منی*^_^*

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(24-07-2014، 20:53)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیم نات هپی.آیم سد.
امیررضا کن یو هلپ می؟؟؟

وای یو نات هپی؟
سعید برو ویرایش کن ارسالتو تاپیکه گران بهاتونو برداشتمAngelAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(24-07-2014، 20:53)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیم نات هپی.آیم سد.
امیررضا کن یو هلپ می؟؟؟

پول بده تا هلپ یو کنه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط امیررضا*
ببخشید امیر ...
من دوست ندارم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، امیررضا* ، sasi-boy
(24-07-2014، 20:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:50)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:44)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 20:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا چند تومن میگیری جواب منو بدی ؟
100 هزار تومان من ادم قانعی هستم
سن من؟Sad

مگه سر گردنس ؟
مگه شهر هرته ؟

با صد هزار تومن میرم یه دستگاه شیرموز درست کن میخرم
مگه پول علف خرسه؟

ببخشید این دیلاگو شما باید میگقتی

بی ادب

ببین دیالوگ هارو قاطی کردی!!!!
crying
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان