امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

بمـیـر عرفان برو پستاتو نگا کن ببین کــدوم بدبختــی هی داره سپاست میکنـه!Dodgy

بای|:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR ، ICe Angele
آگهی
(11-12-2013، 17:41)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:36)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:28)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خستهـ نبـآشی شـی شـی (:

مـن نـآزی اویلـم

کدوم خب اون ک عکسشو داد دیدیم؟خوشگلۀ نازۀ؟:ngh:
عکسمـو دادم عـآ اون کهـ خعـلی خوشگلهـ (:

اااااااااااااااا پس من میخوام بیا م خواستگاریت نازی !!!!!!!!!!!!!!

راستی چند سالت بود؟
عهـ نهـ بـآبـآ زن دارم الـآن میـآد مـوهآتو میکشهـ (:

17
ن باو زنتم میگرم من الان 3تا زن دارم تو گلیم میگریم میشل 5تا پولم ک دارم دیگ دشواری نداریم Big GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl ، ERF@N ، ICe Angele
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 94چشام از حدقه زد بیرن...گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 94

خدافظ
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 94
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ERF@N
گُلـی اون یکـی گوسفنـدم کـیهـ ..؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــه
زُر میشه درخواست های نویسندگی رو چک کنی؟

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط Mason ، ERF@N ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:41)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:39)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی خوبی عشقولم؟؟♥♥^_^

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااین ۀم اسمی نازم چطوری گلک؟

خوبم عشقولم توخوبی ؟؟
چه خبر؟؟
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:43)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:35)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنی برای یک سانیه رویت شد -___-

سلام :|

چه خبر خرووووووووووو ^_^
کم پیدایی
حالی ازما نپرسیا
چطور موتوری:|
دکتری؟؟:|

خوبم (:

تو چطوری؟ (:

دیه نمیام دیه (;
 سپاس شده توسط ERF@N ، ★BlAcK EvIl★
(11-12-2013، 17:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای|:

پس سپاس این کو

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=72989&pid=1322715#pid1322715

آنتی کرم 4fvf
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR ، Mason
(11-12-2013، 17:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای|:

بز تا من اینجام میری یکی دیگرو سپاس میکنی؟مگ نگفتم دوست دارم لایک بلند برام بزنی؟ۀآ ۀآ ۀآ ۀآ؟Dodgy
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღSηow Princessღ ، ★BlAcK EvIl★
(11-12-2013، 17:44)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:36)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم خب اون ک عکسشو داد دیدیم؟خوشگلۀ نازۀ؟:ngh:
عکسمـو دادم عـآ اون کهـ خعـلی خوشگلهـ (:

اااااااااااااااا پس من میخوام بیا م خواستگاریت نازی !!!!!!!!!!!!!!

راستی چند سالت بود؟
عهـ نهـ بـآبـآ زن دارم الـآن میـآد مـوهآتو میکشهـ (:

17
ن باو زنتم میگرم من الان 3تا زن دارم تو گلیم میگریم میشل 5تا پولم ک دارم دیگ دشواری نداریم Big GrinBig Grin
=))))

اون زنـآت کیـن ..؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 77 مهمان