امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

Karet daram :-|
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
مشید =]
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(01-08-2015، 21:17)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:13)Lord dark_Ω نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Mahshid
بله ؟

(01-08-2015، 21:15)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:05)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 20:51)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 20:46)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیر :||
کجا میری ؟

منم خیلی دوست دارم ._.

میمونم :|||

نتم قط شده بود .____.

ملیکام :||||

نه تو مهشیدی ._.
نه من ملیکام :|||

عه => ؟ پس منم مهشیدم .__.

چطوری ملیکا :| ؟
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، an idiot
(01-08-2015، 21:18)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فـرید نفس اینـآ منو اغفآل کردن دیر دیدم :>

تـو بهتری :>
چی شده؟ کی؟ کجاس؟
تو به من نشانش بده!

همین دنـآت از خـدآ بیخبر !! بی ایمـآن ._.

یک چیزی بهت میگما -__-!
زرافه ۷:
.
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، an idiot ، FARID.SHOMPET
فریما دستی دستی زن فرید شدیا cof  :v
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، an idiot ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:18)Lord dark_Ω نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و واقعا فکر میکنی من شمارو میشناسم ؟ :|

(01-08-2015، 21:18)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشید =]
سلام ..

(01-08-2015، 21:19)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:17)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:13)Lord dark_Ω نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Mahshid
بله ؟

(01-08-2015، 21:15)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:05)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 20:51)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خیلی دوست دارم ._.

میمونم :|||

نتم قط شده بود .____.

نه تو مهشیدی ._.

فقط من حق دارم ملیکا هم باشم -_-
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Berserk ، Mason ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
سلام ..
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، an idiot ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 21:20)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:18)Lord dark_Ω نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:18)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشید =]
سلام ..

(01-08-2015، 21:19)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Mahshid
بله ؟

نتم قط شده بود .____.

نه تو مهشیدی ._.

اشتبآ به حظورت رسوندن .__. منم حق دارم مهشید بآشم :>
چ خبرا مهشید
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(01-08-2015، 21:23)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:20)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشید =]
سلام ..

Mahshid
بله ؟

نه تو مهشیدی ._.

اشتبآ به حظورت رسوندن .__. منم حق دارم مهشید بآشم :>

عه داداش بچه کجایی ..
اشتباه رسوندنت پیاده شو :V

(01-08-2015، 21:25)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبرا مهشید
در اوج بی خبری ام راستش .
تو چه خبر ؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان