نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

(25-07-2014، 4:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:09)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:07)ارمیتا13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی بدتر از این نیست که تو حرف بزنی ولی بقیه کر باشن ههه

بدترش اینه که دستشویی داشته باشی در حده انفجار ولی دستشویی پر باشع./.
چاهم پر باشه :|

بعد بیای با آب داغ بازش کنی و آبش بیا بالا و باز نشه همزمانم بوی کلم گندیده بده!
یکیم با لگد درو باز کنه تو اون وضعیت :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence
آگهی
(25-07-2014، 4:10)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:05)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:01)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا ازدواج کن من میترسم عروسیتو نبینم!
من امیر رضا رو نمیخوامDodgy
من تو رو میخوامBig GrinHeartBlush

تو نقشه بیتارو داری تو سریاله مدینه:|
خو چیه مگه؟
بده که دوست دارم؟Undecided
من میخوامتHeart
حداقل باهام دوست شوHeartBlush
omg :||||||||||||||||||
ougDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 94

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدا بگم چی کاریتون نکنه.سر صبحی حالمو بهم زدین
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
فرزام تا تافل نداشته باشی نمیتونی حتی خوابه اونورو هم ببینی :/\
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، I r A n
(25-07-2014، 4:13)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:09)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:07)ارمیتا13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد بیای با آب داغ بازش کنی و آبش بیا بالا و باز نشه همزمانم بوی کلم گندیده بده!

بعد با دهن بری تو چاه دماغتم بخوره لبه ی کاسه!
 سپاس شده توسط hanie directioner ، I r A n ، Dead Silence
(25-07-2014، 4:09)ارمیتا13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:05)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت داداش و برادر زیاد داری من دو تا خواهر دارم ولی .. بیخیال . تهران با اینکه از نظر زندگی و امکانات خوبه ولی هواش الوده هستش مریضیا زیاد و واقعا مردم تهران غرور گرفتتشون انگار تهران مایه افتخارشونه ولی نه تهران الوده ترین شهر و بدترین شهر دنیاست

خیلی دوس دارم برج میلاد رو از نزدیک ببینـم..!

میگن قشنگه..!آره..؟!)):

سخته زندگی..بابام مارو ول کرده رفته..)):

به خاطره دانشگاه داداش بزرگم اینترنت داریم..): اونم محدود..نمیشه هیچ کاری کرد..

من خودم عصرا تو کتاب فروشی کار میکنم..!):
 سپاس شده توسط ERF@N ، hanie directioner ، I r A n ، Dead Silence
(25-07-2014، 4:11)**روژانــــ** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو سوراخش سوسک باشه |:
درش قفل نشه
از بیرون هم باز بشهUndecided

در مورد چیزای بهتری هم میتونید بحث کنید..|:

مثلا ازدواج این دو نو نهـآل..!Shy
 سپاس شده توسط ERF@N ، I r A n ، Dead Silence
(25-07-2014، 4:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:13)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد با دهن بری تو چاه دماغتم بخوره لبه ی کاسه!
اوق |:
تو سوراخشم از این سوسک گنده ها باشه بره تو دماغت |:
[ Gothic ]

[ ʙғғ#]

سپاس شده توسط I r A n ، ERF@N
(25-07-2014، 4:13)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:10)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:05)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 4:01)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امیر رضا رو نمیخوامDodgy
من تو رو میخوامBig GrinHeartBlush

تو نقشه بیتارو داری تو سریاله مدینه:|
خو چیه مگه؟
بده که دوست دارم؟Undecided
من میخوامتHeart
حداقل باهام دوست شوHeartBlush
omg :||||||||||||||||||
ougDodgy
تنها راه بدس اوردنش اینه ک ده تا پ خ ب رزی بدی بگی عرفان نفسمه .. دوسش دارم .. مال خودمه ._.

ده بار .. تاکید میکنم ._.

اونوقت میرسی بش ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღSηow Princessღ ، I r A n

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان