امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(29-06-2014، 23:04)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ ..

دِ نشد!

جنبه ی شنیدن حرف "الاغ" رو نداری ..

این تویی ک بچه ای-_-
چ ربطی ب الاغ دارع-_-
تو یهویی بدونه دلیل میای ب من میگی بات قرم._.
من بخاطره الاغ بت نگفدم ببند بخاطر اینکا بدونه دلیل بام قر کردی بت گفدم ببند-_-
اونوخ من بچه ام یا تو؟

(29-06-2014، 22:56)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی >_<
رژی >_<
دعوا نکنید!!! >_<

ما دعوا نمیکنیم >.<

تو((:

چون تو بدون دلیل تا اومدم اینو---->-_- گذاشتی:|

این ینی چی؟-_-
هع....!
بخاطره ی شکلک بام قر کردی؟:|
خوشحالم ک فهمیدم تاحالا با چ ادمی دوس بودم :|
من دگ حرفی ندارم._.
هنو بچه ای ..

تازه اولاشه(:

من باتو به خاطر اون قهر نکردم!

نمیدونی قضاوت نکن!

خودت میحرفی بعد آتو میگیری؟

واقعا ک کارات خنده دارن(: !
چی تازه اولاشه؟!
من کاری نکردم بخوای باهام قر کنی
چیرو قضاوت نکنم چرا چرت و پرت میگی؟!
اصن من بچه تو پیرزن
خوبع؟
اصن در کل من بد تو خوب
ترجیح میدم دگ باهات حرف نزنم حالا ک فهمیدم چجور ادمی هستی
بای همگی
 سپاس شده توسط T A R A ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(29-06-2014، 23:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه حالم از خدافض بهم میخوره!cof

از افعال مکوس استفاده کن
موقع خدا فی سلام کنBig Grin
 سپاس شده توسط T A R A
(29-06-2014، 23:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:05)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از یکی...میپرسم چند سالته میشه21سال و 2 ماه و3هفته و 5 روز
میگم ساعت چی ساعتشو نگفتی؟0_0
تازه برگشته میگه:گرفتی مارو:|

من با این بشر چ کنم؟

در بیار..................
دهن منو داشتی باز می کردی ولی باس خودمو کنترل کنم تا نویسنده شم
پوووووف
جواب ندم بهتره...
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
اگه کار مهمی دارید منو صدا کنید -_-

خدافظ همگی :|
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، T A R A ، † αƖιєη †
(29-06-2014، 23:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:07)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام

روژي *.*

فاطـي 0.0

نسي ^-^

بقـيه ....

ما هم شدیم بقیه دیه ..

خدافس!

باهات قهرم cry girlcry girlcry girlcry girl
(29-06-2014، 23:07)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:05)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین ^_^

دیدی چ خوب بازی کردیم؟! *^_^
موسوی "درخشید"
*-*

میلاد جوجوهم خوف بازی کرد .-.

جوجو ؟ cryingcryingcrying
6 کاربره پنهان:|
چه خبره؟!:|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-06-2014، 23:07)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام

روژي *.*

فاطـي 0.0

نسي ^-^

بقـيه ....
ما ک کلا جزو بقیه ایم دیگه..
(29-06-2014، 23:10)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:05)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از یکی...میپرسم چند سالته میشه21سال و 2 ماه و3هفته و 5 روز
میگم ساعت چی ساعتشو نگفتی؟0_0
تازه برگشته میگه:گرفتی مارو:|

من با این بشر چ کنم؟

در بیار..................
دهن منو داشتی باز می کردی ولی باس خودمو کنترل کنم تا نویسنده شم
پوووووف
جواب ندم بهتره...

الان ایمان ان نیستا حواصت باش
از این موقعیت من سو استفاده نکن
سلام
باز دوباره دعوا شده؟
گــفـتگـوے آزاد . 156. 94

سپاس شده توسط #marya# ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(29-06-2014، 23:10)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام

روژي *.*

فاطـي 0.0

نسي ^-^

بقـيه ....

ما هم شدیم بقیه دیه ..

خدافس!

باهات قهرم cry girlcry girlcry girlcry girl
(29-06-2014، 23:07)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 23:05)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین ^_^

دیدی چ خوب بازی کردیم؟! *^_^
موسوی "درخشید"
*-*

میلاد جوجوهم خوف بازی کرد .-.

جوجو ؟ cryingcryingcrying

میلاد نره غول خوبه ؟¿ .-.
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان