امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(19-04-2021، 9:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 9:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که چی بشه؟
که یه موقع ما شرمنده شما نشیم

صبح بخیر
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *VENUS*
آگهی
(19-04-2021، 9:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 9:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol
این بار بزار من اخطار بدمTelegh_01

وای Lolll
چشم . فقط بذار یه مورد پیدا کنیم اول ^^ بعدش میگم تو بهش اخطار بدی
 سپاس شده توسط Emmɑ
(18-04-2021، 21:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها میدونن من طاقت ندارم ببینم کسی ازم ناراحته.. یعنی حتی وقتی حق با منه، بازم میرم از طرف عذر خواهی میکنم
ولی این دفعه خیلی دلم شکست چون از طرف کسی ضربه خوردم که همیشه هواشو داشتم (:
گفتم اون « بشکنه دستی که نمک نداره » الان شامل حالِ من میشه
در کل دم شما گرم (;

آخی ناراحت شدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(19-04-2021، 9:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 9:54)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
اصلا فکرشم نکن که بیای نویسنده بخش ورزشی بشی
مرسی که منو میخندونین اول صبح ^^

وظیفس Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(19-04-2021، 9:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 9:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای Lolll
بی بلااا
نگران نباش بدون مشورت کاری نمیکنمD:
(19-04-2021، 9:57)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 9:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی
شما لیاقت همین نویسنده ورزشیه
برو با سوگولی خوش باش ستون (;

سوگولی ها زود ترفیع میگیرن بعدا بهت میگم حالا
این ترفیع ها به هیشکی وفا نکرده داداشی
دیگه حاضرم اینجا بن شم
ولی خود شیرینی مدیرا رو نکنم
@*VENUS*
البته ما همواره دعا گوی شما بودیم و خود شیرینی برای شما جایزه اصن
ناشناس
(19-04-2021، 9:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای Lolll

بگو به من اخطار بده
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(19-04-2021، 9:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 9:57)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوگولی ها زود ترفیع میگیرن بعدا بهت میگم حالا
دیگه حاضرم اینجا بن شم
ولی خودشیرینی مدیرا رو نکنم
@*VENUS*

داداش ویرایش کن اون ش رو بزار خیلی بد شده. ش خود شیرینی رو یادت رفته
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-04-2021، 10:00)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2021، 9:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه حاضرم اینجا بن شم
ولی خودشیرینی مدیرا رو نکنم
@*VENUS*

داداش ویرایش کن اون ش رو بزار خیلی بد شده. ش خود شیرینی رو یادت رفته

افرین خود ریرینی
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
ما بریم به کار‌و زندگیمون برسیم
فعلا ^^
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ ، Mohlek ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 163 مهمان