امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(06-04-2021، 17:59)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 13:54)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما اسم پسر دیگتم شهون دوم و اسم دخترت شهونه دومه اره؟

نه

بچه هام دوتا پسرت ی دختر(س قلوهای تو شکمم)
اسم یکیشون نازنین شهون
اسم پسرام محمد شهون و امیر شهون
کیف کردم افرین افرین
یه شکلات به عنوان جایزه این همه نبوغ به شما تعلق میگیرد

(06-04-2021، 18:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 9:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
تو را چه شده است ک اینگونه ترک گ.آ کردی و در ماتم تنهایی به سر میبری ؟

بمولا زنت میشم! D:

سلام ^^
من یکم درگیر زندگیم و کارام خیلی زیاد شده
ولی میام سر میزنم
گزارشارو میخونم ( حواسم هست یعنی * لبخند شیطانی )
اسپماتونو پاک میکنم lol
فقط کمتر میام گ.ا
البته که الان شرایطم بهتر شده نسبت به این چند روز گذشته
ازدواج کردی؟

یا نامزد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
چه انفجار زیبایی...
Everything is Temporary(:
(06-04-2021، 17:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی که خانوادم میبینن (:
چیزی که اکثر فلشخوریا میبینن =|
چیزی که آینه نشونم میده ):

همیشه تنهایی چهره واقعی آدما رو بروز میده (:

کیوتم D: Heart
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(06-04-2021، 16:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 16:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حمایت می کنم.
جایزتم می دم. چی می خواهی؟
افرین!(:

نمی دونم ،هنوز تصمیم نگرفتم.
تصمیمت رو بگیر.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(06-04-2021، 18:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفت کردنِ پیشی

از زنده بودنش خسته شد._.اعثصهخخق۴حف۲۶خقثعلقه

(06-04-2021، 19:00)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 16:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین!(:

نمی دونم ،هنوز تصمیم نگرفتم.
تصمیمت رو بگیر.

اون پیشیِ رو کاغذ کادو کن بفرس!
نآشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(06-04-2021، 18:17)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انیمیشن دو بعدی ک جمعا ۵۱۲ مگابایت گرافیک میخواد و دو گیگ رم!
سه بعدیشم میتونی از نسخه های ۲۰۱۶ استفاده کنی ک  کلا ۴ گیگ رم و یه گیگ گرافیک میخواد همین
البته cpu  هم مهمه اما نه در اون حد

نه دیگه اینجوریم نیس!  بابا طرف مدرس همین برنامه های گرافیکی بود میگف الان ی سیستم بخوام جمع کنم که پریمیر رو تدریس کنم باس بیس تا سی میلیون هزینه کنم !
تردی مکس و مایا برنامه های سنگینی هستن حداقلش رم بالایه هشت میخواد
ببین هیچ چیزی ب این سختی ک اینا میگن نیس
طرف رفته سیستم مورد نیاز نرم افزارو از تو سایتا دیده باور کرده!
ببین اینجوری بگم که من میخواستم فتوشاپ ۲۰۱۶ رو نصب کنم
نوشته بود کارت گرافیک ۱ گیگ رم ۴ و....
من سیستمم چی بود ؟
کارت گرافیک ۶۴مگابایت!!!!!! رم ۴
همین
اجرا هم کرد!
تازشم نسخه های پایینتر تریدی مکس مثل همون ۲۰۱۶ هم زیاد چیز بالایی نمیخواد و اجرا میکنه فک کنم
حالا بازم هر جور صلاحه =)

(06-04-2021، 18:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://toplearn.com/courses?Search=3dmax

حله ؟

مدل سازی که رو یه بسته کامل بابام فیلماشو داشت..همشو دیدم..

البته مشکل من بلند پروازیمم بودا!

مدل سازی حرفه ایی نبودم میخواستم جلوه های ویژه یاد بگیرم .-.
کلاس هفتم بودم....اشت حتی انیمیشن بردم برا کار و فناوری .-.
کلاس هشتم زدم تو کار افترافکت.....مکس رو کامل بیخیال شدم..
بعد تو افتر اهنگ ادیت میکردم باورت میشه خخخ

و بعد از اون با اف ال اشنا شدم و کلا بیخیال گرافیک شدم... :/

(06-04-2021، 18:10)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر خودم دومی!
فقط سومیو ببین D:

عکس سومیه منو یاد یه استیکر انداخت .-.
خدا خودش رحم کنه بت.... xD
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-04-2021، 19:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفت کردنِ پیشی

(06-04-2021، 19:00)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصمیمت رو بگیر.

دیگه پیشی موند تو کافه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(06-04-2021، 19:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 19:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه پیشی موند تو کافه
خاب
بخشی از موهاتو به عنوان جایزه بده:دی
نآشناس
(06-04-2021، 19:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 19:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه پیشی موند تو کافه
خاب

مو اگه از روی سر کنده بشه چندش نیست؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(06-04-2021، 19:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 19:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب

مو اگه از روی سر کنده بشه چندش نیست؟

نکته زیبایی بود
اه اصلا خودت یه جایزه بده
من نمی دونم!._.
نآشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان