امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(05-08-2014، 20:20)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:18)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:17)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:12)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:10)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم گشادش کنم دیه:|
چطوری؟!
:|
تنکـس ^_^
تو خوبی .. ؟!
فهیـمه ..
خیلی وخـته نیومده بودی گ.آ 
ازین سوآلآت خـز میخوآم .. -_-
چ خـبر .. (خخخ)
امـروز چ کآر کردی .. (سوآلآی مآمآن بزرگی .. -_-)
عاره کم میام کلا...
خوبه همه چی خدارو شکر•_•
آیســــــــان تو چطوری؟!
عـه .. -_-
امروزو تعریف نکردی .. -_-
://
هر روزُ تریف میکردم؟؟؟؟؟؟؟
امروزو تعریف کن .. -_-
(الان ساعت 5 صُب خوابیدم 12 عم بیدار شدم .. )
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 93
آگهی
(05-08-2014، 20:22)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان چ آهنگی ؟ ._.

" پیر شدیم ولی بزرگ نه "

آ .. لامصب دِ مگه دانلود میشه ؟ .. روزی صد بار میزنم تا دانلودش کنم ..

اعصابمو خورد کَرد ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 93
 سپاس شده توسط Wanton ، aCrimoniouSs ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-08-2014، 20:23)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان این جمله ای ک گفتی خوانندش کی بود؟

_TakPaR_    :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~JaSmIn~
(05-08-2014، 20:22)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففف نه .. حسابی خستم ..بعد از یه ماه بالاخره اینکارو کردم..

واسم خیلی سخت بود خیلییی!

اتاقمو بالاخره مرتب کردم =))))))))))
تـــرسیدم ..

گُفتم چهـ کآری یعنی؟0.0

خستهـ نبآشی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-08-2014، 20:23)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی ی خواننده ی خوب سراغ دارع شرور نخونه بریمطرفدارش شیم
آلبوم جدید زد بازیه •_•
نسیم با اون صداش اونوسط چی میگه اخه:///
این دوس پسـر منه...:///
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~JaSmIn~
(05-08-2014، 20:24)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_TakPaR_    :|
لینک دانلود اهنگت رو بدع:|

(05-08-2014، 20:25)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی ی خواننده ی خوب سراغ دارع شرور نخونه بریمطرفدارش شیم
آلبوم جدید زد بازیه •_•
این کی؟0____0
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نامه سرگشاده مدیر مرسدس بنز به مدیران صنعت خودرو کشور:
با سلام و احترام 
ما سالیان‌ سال است با سخت‌ترین کنترل کیفیت، تعبیه پیشرفته‌ترین سیستم‌های ایمنی، وسیع‌ترین برنامه بازاریابی، پرهزینه‌ترین تبلیغات و بهترین خدمات پس از فروش، خودرو تولید می‌کنیم و با این حال دایما تحت فشار مصرف‌کننده برای تولید محصولات با کیفیت‌تر بوده و مجبوریم با رقبای خود به صورت شانه‌به‌شانه رقابت کنیم. اگر مدیریت شرکت‌های خودروسازی ایران، ما را به غلامی قبول کنند، حضور محترمشان شرفیاب شده و این سوال‌ها را از محضر گرامی‌شان خواهیم پرسید:
یک - چطور ٦ ماه قبل از تحویل ماشین، از مشتری پول می‌گیرید؟
دو - چطور آنها می‌دهند؟!؟
سه - این‌که می‌گویند در ایران ثبات مدیریتی وجود ندارد به چه معناست؟ این‌جا یک پیچ و مهره گم شود، گم‌ات می‌کنند!!
چهار - چه وردی می‌خوانید که مشتری بعد از ٦ ماه، ماشین نقره‌ای را به جای ماشین سفیدرنگ (که ثبت‌نام کرده بود) قبول کرده و صدایش در نمی‌آید؟
پنج - می‌آیید کشورهایمان عوض؟
با احترام و تعجب.
 مانفرد شفن‌هاخن. مدیرعامل مرسدس بنز
یا امام خمینی
 سپاس شده توسط Wanton
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، aCrimoniouSs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-08-2014، 20:23)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:20)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:18)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:17)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:12)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
تنکـس ^_^
تو خوبی .. ؟!
فهیـمه ..
خیلی وخـته نیومده بودی گ.آ 
ازین سوآلآت خـز میخوآم .. -_-
چ خـبر .. (خخخ)
امـروز چ کآر کردی .. (سوآلآی مآمآن بزرگی .. -_-)
عاره کم میام کلا...
خوبه همه چی خدارو شکر•_•
آیســــــــان تو چطوری؟!
عـه .. -_-
امروزو تعریف نکردی .. -_-
://
هر روزُ تریف میکردم؟؟؟؟؟؟؟
امروزو تعریف کن .. -_-
(الان ساعت 5 صُب خوابیدم 12 عم بیدار شدم .. )
ایستگاه گرفتیا:/
9 پاشدم 11رفتم بیرون ناهار کوف کردم دباره 5 رفتم 8 اومدم.
چکیده امرو:/
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(05-08-2014، 20:25)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلبوم جدید زد بازیه •_•

تکستش حرفی واسه گفتن نداره ! ولی آهنگسازی و میکس و مستر عالیه !
 سپاس شده توسط aCrimoniouSs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان