امتیاز موضوع:
  • 135 رأی - میانگین امتیازات: 3.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی خود

نیـــروانا فرداد
17 سالمه
تجربی می خونم
اهل تهـرانم
متولد بهمـن
عاشق بدنسازیم
معدل 19.79 Sleepy
انضباط 16 Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[url=http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20151022-213721.jpg]
پاسخ
 سپاس شده توسط ▲Aяєηα▲ ، # αпGεʟ ، saba 3
آگهی
همه ی اینارو نمیشه تو بیوگرافی دید عایا؟ Confused Dodgy

متن بیوگرافیمو میذارم Smile فک کنم بهتر باشهBlush

<<ویرایش جدید! سرگرمی گذاشتم برید قشنگ حال کنید>>

بسم الرحمن الرحیم:
عرفان هستم. اهل زنجان هستم. ارادت خاصی به رهبر بزرگ انقلاب دارم. من در خوانواده ای بزرگ شدم که هردو دایی ام در جبهه رفتند و الان جانباز 20%هستند. پدرم در زمان انقلاب آر پی جی میزد. و اینا برای من بزرگ ترین افتخار دنیاست. کمی از خودم صحبت می کنم:
تیم محبوبم استقلاله.
ورزشکار محبوبم پهلوان تختی.
بازیگران ایرانی به ترتیب: محسن تنابنده، مهران مدیری، امیر جعفری،
بازیگران خارجی به ترتیب: شاهرخ خان، جانی دپ، بردپیت
ورزشی که توش استادم: فوتبال
تیم خارجی محبوب: بارسلونا
موسیقی مورد علاقه: رپ
خواننده ی مورد علاقه به ترتیب:زد بازی، یاس، تتلو، چون خیلی عاشق وطن هستند و چرت و پرت نمیگن ولی حساب زد بازی جداست (:
حیوون مورد علاقه: هم شیر و هم گرگ
ماشین مورد علاقه: پورشه.
دوستان صمیمیم اینا هستند< همشونو به یه اندازه دوس دارم> : @افسرده2 _ @یلدا930 _ @فاطمه1234 _ @AFSORDE _
@omidcr7
بازی های مورد علاقم تو فلشخور:
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=1099

http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=1138

پایین براتون یه عالمه چیزای خوب گذاشتم برین حال کنین:

بازی تست تمرکز:
http://www.zibasho.com/swf/Concentrate.html
اینم مخصوص دختران انجمن گذاشتم:
http://www.bazikhone.com/?p=5403
این پایین هم چند تا بازی خوب هست حتما سر بزنید:
http://www.bazikhone.com/index.php?p=4983
http://www.bazikhone.com/index.php?p=5410
http://www.bazikhone.com/index.php?p=5382

امید وارم لذت برده باشید.کار یا سوالی داشتید پ.خ بدید.
خدافظـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​​ـــــــــــــــــ
✘ JOKER ✘
درباره ی خود 92

پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، saba 3 ، sober ، Sadaf 2014 ، Son of anarchy
سلام امید هستم ..... یه بازیکن فوتبال ...خونوادمو دوس دارم .......... خونواده اخر مذهبن  ولی خودم هه بیخی ..  بچه مشهدم بالا شهرش وکیل اباد...مشهدیا میدونن

کوچیک تمام مشهدیام ....15 سالمه ..... به چند چیز خیلی علاقه دارم ....... اب ... پدر ....مادر.... خدا ..... رفیقام .... فلشخور .... مروا ....محمود کاوه ... رهبر ..مرغ عشقم

برای افراد  بالا فقط جونمو میدم و خلاص 

یکی از کله گنده های مشهدم ...... الان کل مشهد امار های منن....بازیکن تیم پدیده نوجوانان ......شاید از پدیده برم یه تیم مطرح دیگه به هر حال بگذریم ....سه تا پیشنهاد دارم کسی خواس بدونه پ.خ بده......امسال قهرمانیم

...............

فلشخور بهترین انجمن دنیاس .... رپرم باو

با همه زود دوس میشم الانم حدود 400 اد فرند گوشیم  دارم...... درسم بَد نی ..... عشق رپم  ..... خیلی با حصین می پرم .... به نظر من بهترین گروه رپی که میشه ساخته بشه (حصین"پیشرو"یاس"هیچکس)

شهر های مورد علاقم:شیراز ... تهران.... یزد ... اصفهان ... سرعین 

امشب ینی 31 شهریور 1394 دارم کوچ میکنم به مدرسه شاید بالاخره چن سال دگه برگشتم ..... دیگه مجبورم ساعت 10 شب بخوابم........... قد:178   وزن :50 رند

خدافس دوستان 

به امید بازگشت من 

کوچیک همتونم

Heart Heart Heart Heart Heart

ابجی و داداشا و دوستان و بقیه همه خدافس دیگه

ایدی تلگرامم :  OMIDCR7_HO3EIN

جیمیل:omidarjomandzadeh.oa@gmail.com

ولی خواستین در ارتباط باشیم فقط تلگرام 

خدا نگهدار دوستان
پاسخ
 سپاس شده توسط ~Eilmah~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، esiesi ، saba 3 ، ÆҐÆŠĦ ، sober ، Silver Sun ، *VENUS* ، DAZZLING BOY ، ×ИамеLеsS× ، Son of anarchy ، ραяα∂ιѕє-
هلیا
18
تجربی
فرزانگان
مازندران
شاهی...
شهریوری
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
پاسخ
 سپاس شده توسط sober
سلام

اهم اهم._.

سارا ام بعــد مسخرم... بیشعورم... نفهمم... پرروعم... بی ادبم در حالت شدید...

یه چسه رفیق باز
رپ فقط فقط (حصیــن صادق هیچکس امینم)
بعــــد حالم از ورزش اینام بهم می خوره مگر زوری حالا یه دستی والیبال بازی کنیم
کلن فقط عاشق عشقمم اسمش مبله کلن همیشه اون روعم
تکونم نمی خورم مگر مثانم در حال ترکیدن باشه یا خیلی گشنه باشم ک اونم چس فیلایی که لای مبل ریخترو می خورم مگر در صورت الزام
تیپم لش یا اسپرت
همرم به چشم گاو میبینم مخصوصن معلمارو :|
کلنم ادم راحتیم تو کلاس ادامس می جوعم می رقصم فحشمم میدمو برمیگردم خونه
همین دیگ
دنبالم نیا بهم نمیرسی Smile)

بعدم خیلی مسخرم میدونم چون این چیزایی ک گفتم ربطی به معرفیم نداشت والاه-__- فردا مدرسه دارم ذهنم خستس
|:my nfc

درباره ی خود 92

پاسخ
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، Sadaf 2014 ، ЯΣΨΗΛΝЕH ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober ، ρυяρℓє_ѕку ، هانی*
من مهتا 13 ساله از تهران
اسم اصلیم فاطمه
ولی مهتا رو دوست دارم
کلاس هفتم
پاسخ
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
خب
خب
MAHDI(انگلیسی نوشتم چون بعضیا فک میکنن mehdiام)
17-18
تیر ماهی
تهران. نظام اباد.
زن گرفتم..بعد کلی همون دختره ک مسخرس نفهمه بیشوره اسمش ساراس خیلیم دوس داریم همو قابل توجه بعضیا ک نرن بش بگن بیا بام دوس شو
حرفه ای فوتبال کار میکنم
شماره:#7
دوپام.ولی رو چپ تمرکزم بیشتره
حوصلم ک میپوکه یا اینجام یا پا پلی استیشن
خواننده مورد علاقه ایرانی:لکنت.تتلو.پاشایی.میلادکیانی.یاسر بینام
خارجی:1direction-slayer-manson-selena gomez-inna-eminem-enrique
سبک موسیقی مورد علاقه:metal-rap-pop
اهنگ مورد علاقه ب ترتیب:
1,one direction(story of my life,you & i,best song ever,steal my girl,ready to run,night changes,spaces,stockholm syndrom,drag me down,infinity
2,selena gomez(same old love),manson(sweet dreams),slayer(when the stillens)
3,tataloo(wolf,all music)
ماشین مورد علاقه:کوئنیگ زگ.لامورگینی.پراید:‏‏|‏اسپرت
تیم مورد علاقه:استقلال.منچستر سیتی.رئال
بازیگر ایرانی:شاهرخ استخری.سحر قریشی.پوریا پور سرخ.نیما شاهرخ شاهی
بازیگر خارجی:ارون پال(مای لاو).جیسن استاتهام.اندرو لی پاتس
بازیگر کره ای:لی هونگ کی
اقا چیزی جاموند بگم؟
قد:179-80قد بلند
عشق سرعت
اهانننن..لغبم..ک خیلیا میپرسن چرا خسته...دوس دارم.خوبه منم بپرسم چرا سرحال؟؟؟
تو وان دی.با این ک زین رفته ولی اول ژین.دوم لیام.سوم لویی.چارم نایل.پنجم هری
دهنم صاف شد..
راسی مدل گوشی:نوکیا500یک هیولاییه دومی نداره
بای تا های

اوه اوه یادم رف
ای دی اینستا
text_shaakh
شماره
0938****764
خخخخ
درباره ی خود 92
پاسخ
 سپاس شده توسط DAZZLING BOY ، ραяα∂ιѕє- ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober ، omidkaqaz ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
صبا
13 سالمه
عاشق پاستیل
از بسکتبال خوشم میاد
کلاس ششم هستم
خیلی به کارتون دیدن علاقه دارم
تهران زندگی میکنم
عاشق اهنگ گوش دادن
خواننده های مورد علاقم:تیلور اریانا سلنا ریحانا شکیرا پیتبول امینم
درباره ی خود 92
پاسخ
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، omidkaqaz
بیوگرافیم آپدیت شد |||:

فک کنم تا ابد عوضش نکنم *_*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اما الان میخوام فقط ی گزیده ی کوچولوشو بگم..

اسمم عرفان فامیلیم سعادت..فامیلیمو تا اینجا کسی نمیدونست..
عاشق دعوا و کل کلم ولی همونطور ک گفتم واسه رفیقام یه دونم ||||:
شبا تا ساعت یک بیدارم
منم عاشق رپو فوتبالم اما والیبال ی چیز دیگس
دیگه فوتبال بازی نمیکنم..ایشالله میخوام ی والیبالیست مشهور بشم..یادم نمیاد واسه کسی شاخ شده باشم ولی همه برام شاخ بازی در میارن ))):اما بزار دربیارن..
ی پلیر حرفه ای مخصوصا تو بازیای اکشن و استراتژیکم..دو تا تیم هس که عاشق خودشونو ستاره هاشونو طرفداراشونم: اس اس پایتخت، آبی اناری های بارسلون..
غیرتی و باجنبه هم که هستم..
تنهاییو خیلی دوس دارم باهاش حال میکنم وقتی میبینم خودممو خودم..بهترین رپرا بنظرم یاس و تتلو و زدبازی که البته همشون در مقابل زد بازی هیچی نیستن باید جلوش لنگ بندازن
خیلی از رپ دوستا شاید با من موافق باشن..
کلکسیون عطر دارم عمو کوچیکم کلکسیون فندک داره فندکاش خیلی خفنه..
بچه شیطونیم نقطه ضعف طرفمو بفهمم ول کنش نیستم یکیش اینکه با تفنگ ساچمه ایم هی داداشمو اذیت میکنم :>>>
تیپ اسپرت میزنم رنگ مورد علاقم ابیه ورزشکار محبوبم احسان حدادیو معروفو غلامرضا تختیه..
یکی از خوشحالیام اینه که دیگه کلش بازی نمیکنم..از همون وقتی که شنیدم رهبر محبوبم حرومش کرده دیگه بازی نمیکنم با این که یکی از بزرگ ترین علاقه مندی هامه |:
بعضیا میگن عاشق رهبریم اما عشق واقعی به گفتن نیست من که حاضرم هرکاری بگه بکنم
از ی سری سوالات چرت و پرت مث مامانتو بیشتر دوس داری یا باباتو با مثلا کی میخوای بزرگ شی زن بگیری متنفرم -__-
یادم رفت بگم عشق جوکرم و تو امضام عکسشو گزاشتم اسم خودمم روش نوشتم زیرش نوشتم هل بوی :> لامصب خیلی خوف میزنه
تا دلت بخواد سیدی دارم در هر زمینه ای..زیاد نو حه گوش میدم فلشم پره از نوحه و رپو ویدیو..بازیگرای محبوبم کلا شاهرخ خان و بردپیتو جانی دپ
خواننده هم فقط امینم با ویلسون و جیجی و امجی خودمون چون اصالتا مال زدبازین ((:
از یاس و تتلو ولی نگزریم..
دوستای خوبمم تو بیوم هس البته دوس زیا دارم اینا رفیقای اسو خاصن :>دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درباره ی خود 92
یادم رفت بگم بابام زمان انقلاب خیلی جنگید رفیقاش هی بم میگن فقط بابات ارپیچی میزد بین ماها..دوتا دایی دارم جانباز 20% ن |:

خب دیه بای..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درباره ی خود 92
✘ JOKER ✘
درباره ی خود 92

پاسخ
ماهم میخوایم درباره خودمون تفت بدیم
علی هستم
15 ساله رفته به 16 سال
از بجنورد
تیزهوشان
ورزش مورد علاقم فوتبالو ووشویه |:
فقط طرفدار بازی های pc ام
چیز دیگه ای برای ارائه ندارم
درباره ی خود 92
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . ، ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy ، sober ، آرالیا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ی جمله درباره ی خودت بگو
  نظرت درباره اهنگ پروفایل نفر قبلیت چیه
Wink نظرت درباره یـــ پروفایل نفر قبلیت چیـــه؟؟
Sad میخوام درباره ی خودم بگم واقعی وقتی 11 سالم بود
Heart نظرتون درباره ی ازدواج چیه؟؟؟؟
  سوالات درباره احضار روح
  همه چیز درباره کیف پول اتریوم
Heart مطلب جالب درباره پسرها...
  نظرتون درباره ی انجمن فلش خور چیست؟
  نظرت درباره نفر قبلی چیه؟؟؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان