01-06-2014، 12:14
صندلـــــــــــی دآغ به نظــــــــــرت وآقعـــــــآ دآغــــــــــــه؟؟!!!!!
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||||||||
01-06-2014، 12:14
صندلـــــــــــی دآغ به نظــــــــــرت وآقعـــــــآ دآغــــــــــــه؟؟!!!!!
01-06-2014، 12:21
مث اینکه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツℒმMἶმツ زودتر در خواست داده پس اول اون میشینه .. بعدش لطفا خواهشا یاداوری کنین ..
01-06-2014، 12:48
(01-06-2014، 12:14)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به هیچ وجه من الوجود -_-
01-06-2014، 12:58
سلام ..
نام ؟ نام خانوادگی ؟ دوست صمیمی داخل نت ؟؟ بیرون نت ؟؟ ساعت از خونه بیرون زدن ؟؟ رنگ مورد علاقه ؟؟ میوه ؟ ماشبن ؟ حیوون ؟ به نظرت من چه جور ادمیم ؟ بهترین دوستم ؟ پایه ترین کابر تو انجمن ؟؟ خب همین .. خدافظی .. (:
01-06-2014، 13:15
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-06-2014، 13:17، توسط ×ThundeRBolT×.)
(01-06-2014، 12:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
01-06-2014، 13:23
سلام داش امیر(:
چطوری? هه!قراره قشنگ بسوزیااا ![]() ضمن تسلیت این ایام باید بگم چه حسی داری تو این ماه سوگواری?-_- رشتت چیه? کجای تهران هستید!? دوس دختر داری? اگه داری اسمش رو بگو? اگه نداری هم هیچ غلطی نکن.. تا حالا به کجاها مسافرت داشتین? راستی فامیلیت چیه? ایرانسل یا همراه اول? ایکس باکس یا ps3? کدوم شکلک فلش? نظرت راجبع من چیه? به نظر خودت نویسنده خوبی هستی? حالا نظرت رو راجبع این کاربرا بگو آیسان ![]() فاطیdirectioner girl ![]() نورا ![]() اقا صابر ![]() Alone boyامیر ![]() Frostمرضیه ![]() بهترین.مرضیه ![]() Tak parایمان ![]() Erfan بنفش ![]() بسه دیه|: مخلصیم با ارزوی موفقیت ![]()
01-06-2014، 13:35
(01-06-2014، 13:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.[quote pid=1947443 dateline=1401618199]ضمن تسلیت این ایام باید بگم چه حسی داری تو این ماه سوگواری?-_-: ها؟؟؟ 0_0 رشتت چیه?انسانی کجای تهران هستید!?نارمک دوس دختر داری?اورع اگه داری اسمش رو بگو? پریسا خانوم اگه نداری هم هیچ غلطی نکن.. : چشم تا حالا به کجاها مسافرت داشتین? مشهد و شمال راستی فامیلیت چیه? کریمی ایرانسل یا همراه اول? ایرانسل ایکس باکس یا ps3?ایکس باکس کدوم شکلک فلش? ![]() نظرت راجبع من چیه? خیلی باحالی ^_* به نظر خودت نویسنده خوبی هستی? اصلا بهتر از من نوینده پیدا نمیکنی (8 حالا نظرت رو راجبع این کاربرا بگو آیسان ![]() فاطیdirectioner girl ![]() نورا ![]() ![]() اقا صابر ![]() Alone boyامیر ![]() Frostمرضیه ![]() بهترین.مرضیه ![]() Tak parایمان ![]() Erfan بنفش ![]() بسه دیه|: : تنکس داش مخلصیم : غلامم با ارزوی موفقیت ![]() [/quote]
01-06-2014، 14:05
بسم الله رحمان رحیم اعوذُ بلا مِنَ ال آدم ُ اللـاشی :| !
سلام میکنم خدمت شُما دوست گرامی -_- من اینجام برا اینکه *ـونتو قشنگ بسوزونم :| خو .. نام ؟ سن ؟ فامیلی ؟ شماره تلفن ؟ شماره بابا ؟ شماره مامان ؟ شماره آبجی ؟ شماره داداش ؟ شماره شناسنامه ؟ شماره عمو ؟ :| شماره عمه ؟ اسم عمه ؟ اسم خواهر ؟ اسم برادر ؟ نام پدر ؟ نام مادر ؟ نام خودت ؟ نام زنت ؟ نام دانشگاهت ؟ نام شغلت ؟ نام بهترین دوستت ؟ نام کسی که دوسش داری ؟ نام کسی که دوسش نداری ؟ :| نام خاله ؟ نام دایی ؟ نام دختر عمه ؟ نام پسر عمه ؟ نام دختر عمو ؟ نام پسر عمو ؟ نام دختر خاله ؟ نام پسر خاله ؟ نام دختر دایی ؟ نام پسر دایی ؟ سن دختر دایی ؟ سن پسر دایی ؟ سن پسر عمو ؟ سن دختر عمو ؟ سن پسر خاله ؟ سن دختر خاله ؟ سن کسی که دوسش داری ؟ :| سن پدر ؟ سن مادر ؟ شغل خود ؟ شغل پدر ؟ شغل مادر ؟ شغل عمو ؟ شغل دایی ؟ شغل خاله ؟ شغل عمه ؟ شغل شوهر عمه ؟ :| برا اینا شکلک بزار :| نورا فاطی اهورا من آقا صابر ایمان مُدیره احمد مائده گیلدا مرضیه دیه ذهنم نمیکشه :| آهان آهان راستی هرچی فحش دادی خودتی :|
01-06-2014، 14:21
(01-06-2014، 14:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
01-06-2014، 15:32
من می شینم اگه سوختمم نمی گم چون من مرد روزهای داغم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |