امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 16:35)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:31)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:22)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:17)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:07)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبي؟^_^

خوبه خوبم Big Grin

تو چه طوری؟بهتری؟!
Big Grin

خوبم .اره بهترم از لطف شما^_^

این مامانا هم دم عید فقد بلدن بیگاری بکشن از ماها!

من دارم جون میکنم ، شب که میشه قربون صدقه پسرش میره !

پسره هم در نتیجه پرو میشه،فردا میاد منو اذیت میکنه.

جوابلشو میدم ،مادر گرامی میگن : اذیت نکن پسرمو حوصلش سر رفته !

پسر ذلیل !

تو بودی حرص نمیخوردی؟!

-_-
خيلي بده

بد ماله یه ذرشه !
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby
آگهی
(17-03-2014، 16:41)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ! _

آیدیتو بده |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 90
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(17-03-2014، 16:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: .. ؟!

خودتی |: ..
لــطـف دآری |:
از خودتــه |:
(17-03-2014، 16:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــلـآم نـــورآ(:
خوبی عخشم(:

خوبم *^____^*

خوبی مرضو (:

دیگه زیاد تحویل نمیگیری |:

چـــــــرآ..؟!||:
من کی تحویل نگرفتم|:
همیشـz میگم عزیزم من واسـz تو مریضم|=
مگـz چی شده؟

هیچی ^_^
واي من تو هپروتم-_-
يا جايه ديه
بدون سايفون بدون هيچي همه جا ميرم^_^
(17-03-2014، 16:46)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــلـآم نـــورآ(:
خوبی عخشم(:

خوبم *^____^*

خوبی مرضو (:

چـــــــرآ..؟!||:
من کی تحویل نگرفتم|:
مگـz چی شده؟

هیچی ^_^

چـz خبر گـوگـولـی؟(=
 سپاس شده توسط First Star
سلام (:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Snow-Girl
(17-03-2014، 16:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:46)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــلـآم نـــورآ(:
خوبی عخشم(:

خوبم *^____^*

خوبی مرضو (:

چـــــــرآ..؟!||:
من کی تحویل نگرفتم|:
مگـz چی شده؟

هیچی ^_^

چـz خبر گـوگـولـی؟(=

ووویییییی ^_^

امروز رفتم باشگاه بسکتبال بازی کردم دوستای 3 سال پیشمو دیدم خیلی خوشحالم (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡
دنبی دنبی دنبی ی ی ی >_<
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، βΑllεяiηΑ♡
(17-03-2014، 16:50)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:
در به در ...

دلم واست تنگ شده بود عوضی !cry girl
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Shawty Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان