05-07-2017، 19:24
Ehsan hnooz zends ? :|
|
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
05-07-2017، 19:24
Ehsan hnooz zends ? :|
05-07-2017، 19:26
(05-07-2017، 18:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بَن ک مقصر بودید مقررات مشخصه اخطارم مقصر بودید اونم مقررات مشخصه دیگه این همه داستان نداره البته کلا دنبال داستانی منم حوصله ندارم فکر کردم تو پخ توضیحات کافی بود نمیدونم حالا چرا چپ میری راست میای هی میگی اگه قراره من خراب بشم ک باید عرض کنم منو همینطوری میشناسن اونایی ک مثل خودت هستن هم دقیقا یه موقعیت مشابه خودت داشتن توقع بیجا
05-07-2017، 19:31
سلام منظوره شیوا فکر کنم منم فعلا
05-07-2017، 19:38
(05-07-2017، 19:31)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما منو دیوانه کردید!!! کچل شدم
05-07-2017، 19:42
هعی واعی من
چ رر وزی بود
05-07-2017، 19:49
(05-07-2017، 19:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در مورد منم خوشحال میشم صحبت نکنی خیلی خیلی متشکر میشم چون برخورد میکنم تا یجایی صبورم در جریانی ک + چیزی ک نمیدونید رو هیچوقت در موردش نظر ندید لطفا لطفا کار اشتباهی ک میکنید رو قبول کنید دوست من یا دشمن من تو مقررات برام فرقی نمیکنه کار درست رو انجام میدم امیدوارم بفهمی اینارو ک شک دارم
(05-07-2017، 19:56)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حرفت در مورد من بود من توهین کردم یا تو؟خوشحالیا کلا والا در برابر توهیناشونم وایسی میگن توهین نکن! خوب خوددرگیری داری اره منم شبیه همونام اتفاقا بدترم برای کسایی ک واقعیت رو میدونن و دوست دارن جو سازی کنن + قشنگ مشخصه.ک مهم نیست واست از اون همه پست هشتاد درصدش در حال غر زدن بودی حرفای اخرتم بی معنی هست جایی ادعایی نشده تو ادعایی ک میفهمی درک داری و عاقلی اگه یکم احترام ب بزرگتر رو میدونستی وقتی خلاف مقررات تاپیک و بهم ریختی اعصاب همرو بهم ریختی و بن شدی وقتی برمیگشتی حداقل دیگه تکرارش نمیکردی ن اینکه همش دنبال داستان باشی نمیدونم برای دیوار این همه توضیح داده بودم تا الان متوجه میشد + از قدیم گفتن کسی ک خودشو زده ب خواب رو نمیشه بیدار کرد اخرین حرف بقول خودت ارزش نقد نیست و این حرفا ![]() پس لطف میکنی صحبت هات بمن ختم نشن چون ارزش نداره خوشمم نمیاد جو اینجا متشنج باشه تو پخ قبلا صحبت کردم مثل اینکه باید همینجا میگفتم از اول
05-07-2017، 20:07
انقدر ک رقیب ندیدیم اخر ب رفیق پریدیم :|
05-07-2017، 20:34
خب جز بحث چه خبر؟
شیوا یه توصیه سره من یا کوروش به هر حال هر کدوممون الکی حرص نخور ریلکس باش یکم مث من
05-07-2017، 20:38
وسط دعوا نرخ تعیین میکنن :| !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|