21-08-2013، 16:16
(21-08-2013، 16:14)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی؟
عمم:|
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
|||||||||||
21-08-2013، 16:16
(21-08-2013، 16:14)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عمم:|
21-08-2013، 16:18
کی ؟ کی ؟
21-08-2013، 16:20
(21-08-2013، 16:18)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عمت :|
21-08-2013، 16:21
کی؟......
21-08-2013، 16:27
(21-08-2013، 16:21)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عمش :|
21-08-2013، 16:30
سلام کن:|
خو منو ترکوندی با سوالات ![]() وقتشه بترکی ![]() ![]() اسم: فامیل: میوه : غذا: شهر: کشور: رنگ: ماشین: آهنگ: خواننده خارجی: خواننده ایرانی: بازیگر خارجی: بازیگر ایرانی: کودوم شکلک: آوآ یا آوا یا اوا: دنبی یا دمباله یا دنباله یا برفی یا مری یا مریمی: ![]() رز یا رزی: ندا یا ندایی: بز یا الاغ: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برای اینا یه شکلک بذار آوا من ارمینا رکسانا سحر پگول شیوا شیوا زنبور عمم خالم عموم داییم دخدر عمم پسرعمم دخدر خالم پسرخالم دخدر عموم پسر عموم دخدر داییم پسر داییم مامانم بابام داداشام خواهر بزرگیم خواهر کوچیکیم مامان مامانم ![]() مامان بابام بابا بابام بابا مامانم خو بسه شکلک گذاشتن بارون یا برف طلوع یا غروب زمین یا اسمون قطار یا هواپیما درخت یا گل گِل یا خاک ابر یا باد اتیش یا اب خورشید یا ماه در مورد من 3 خط بنویس=) در مورد اوا 4 خط بنویس=)))) شامپو یا صابون: تابستون یا زمستون: میوه یا غذا؟ دارم میرم حموم ورمیگردم=))) خخخخ خدافسی=))))
21-08-2013، 16:45
(21-08-2013، 16:30)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
21-08-2013، 16:48
دوووووووووووپسسسسسسسس -___-
سلام *^___^* اسمت ؟|: سنت؟|: اهله؟|: بچه ی؟...|: فامیلت؟...|: میوه ی مورد علاقه؟ ماشین مورد علاقه ؟|:... خیلی خوشآلی ک من اومدم ازت سوال بپرسم نه؟*^_^*؟ قربووووون شومــآ *^_^* چطوووووووووووری حـــآجی ؟=) حــآج خانوم منظورم بود -_-! چ خبر مشتــــــــی ؟*^_^* می دونی عاشق چیتَم؟|: عاشق...ام...عجیب بودنت -_-! راسی زد بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآزی یک آهنگ جدید خونده ب نـــــــــــــآم اُبی دآنش کن |: نظرت درباره من: بقیه رو اسم نمی برم -_-! نظرت درباره ی : سوپ: خیار: من: گوشی: لپ تاپ: سیمز: جی تی ای 5: گوشواره: تاپ: ناخن: هیکل: چیه یک پســــــر بیشتر جذبت می کنه ؟*^_^* هیکلش؟... زیباییش؟... رندی شمارش؟.... پولش؟.... همین -_- راسی دوس پسر داری ؟*^_^* اسمش؟:| خـــــــــــــــــــــــدآــــــــــــــــــــفسی *^_____________^*
(21-08-2013، 16:48)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوش اومدی گلم
22-08-2013، 8:43
سلام خالـه جون!
خوبـی؟! آورین خوب بـاش! منم سعـی میکنم خوب باشم! عاشق شـُدی؟! {رک بگـو} کدوم خانواده تو بیشتـر دوست داری؟! ~>خانواده پدری؟! ~>خانواده مادری؟! از روی احسـاسـات تصمـیم میگـیری یا منـطق؟! احسـاسـاتتُ بروز میـدی؟! تا حـالـا به کسـی رو در رو گفـتی که دوستـش داری؟! خواهر،برادر داری؟! امسـشون؟! مامانتُ بیشتـر دوست داری یا بابات؟! چه نوع هوایـی رو دوست داری؟! {بارونـی،طوفانی،آفتـابی،ابری} بهترین نوشیدنی؟! بهترین غذا؟! بهترین خواننده؟! بهترین آهنـگ؟! بهترین بازیگـر؟! بهترین اسم؟! بهترین دوستت؟! اووووف مردم مریـمـی! برا گُلــی پیغام داری بگو بش بگم! فعلـاً خالـه جونم! خدا نگهـدارت! | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |