امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(27-08-2020، 18:26)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:24)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:23)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:22)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:17)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار وقتی ۱۱ سالم بود اکانت زدم یه بار وقتی ۱۵ سالم بود یکی هم پارسال.
امّا اطّلاعاتشون یادم رفت و جدید زدم. آخرین اکانتم این بود @Bisarotahebelataklif
امّا این هایی که تگ کردی رو نمی‌شناسم پس یحتمل نسبت به تو جدیدترم بذاذر.
احوالت چه طوره؟ راستی تجربه‌ت راجع به احضار روح تا کجا پیش رفته؟

یا خدا چنی کار کردی خخخخخ
اره من از ۲ سال پیش اینجام
اسمت چیه؟
من مهرانم
دیگه تو احضار روح و جن متخصص شدم Cool

(27-08-2020، 18:21)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-علاقه ای ب گفتن ندارم مهران

ملیکا ؟ مهسا؟ نفس؟ ایسان؟ کدام ابجی؟

گزینه اول///=

اهان
نشناختم
خوبی؟
اووو چنی تغییر کرده اینجا خخخخ
همه چی تعییر کرده اصلا مث قبلا نیس
سینا دیگع نمیاد
شقایقم خیل کم]]]]=
علی رضا [اصلا ...]
ارشم میاد
ممدم همین پیش پات.اینورا بود

crying crying crying ای خدا تف ب روزگار نگاه رفیقام نیستن
مرسی ک گفتی
خوبع امیدوارم ممد بیاد
رفیقای جدیدی پیدا میکنم
اما رفیقای قدیمیم همیشع تو قلبمن و همیشه یادشانم جاشان کسی نمیاد مث سینا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(27-08-2020، 18:27)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Thuglife
فرنود.
خوبه پس شاید شگردش رو بهم گفتی تا زندگیم کمی هیجان بگیره مثلاً.

از اشنایی خوش بختم
چند سالته؟
حتما خودم هستم خیالت تخت
من نیز ایضاً. بیش‌تر خوش "وقت"
هفده باری دور خورشید گشتم. تو چند بار؟

ای والله. خوب شد پس .

(27-08-2020، 18:27)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Thuglife
فرنود.

از اشنایی خوش بختم
چند سالته؟
حتما خودم هستم خیالت تخت

ای والله. خوب شد پس .
(27-08-2020، 18:27)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:23)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:18)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Offred
*_*

آخ. زیبا تو منو تگ می‌کنی چشام قلبی می‌شن. :*

قربون تو بشم زیبا رو
برام دعا کن ):

واییی بیوتی هام♡___♡²
چ شود!!
منم دعوا میکنم![فوایدِ سیّدی=vvv]
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(27-08-2020، 18:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از دوران قدیم یه متین یادمه یه اهورا. اونم از تایپک رمانش. تازه شک دارم متین اسمش متین بود یا نه.

عجب ولی رفیق زیاد داشتم نمیان انگار crying مثل داش سینا
ابجیام

(27-08-2020، 18:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Thuglife
فرنود.

از اشنایی خوش بختم
چند سالته؟
حتما خودم هستم خیالت تخت

ای والله. خوب شد پس .

@Thuglife
فرنود.

از اشنایی خوش بختم
چند سالته؟
حتما خودم هستم خیالت تخت

ای والله. خوب شد پس .
منم ۱۸ باری دور دور کردم Tongue
اره توش متخصصم سوالی بود بگو

@فرنودِ بن گیومرث
از اسپکتوم پاترونومی ک نوشتی طرفدار هری پاتری؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-08-2020، 18:27)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:23)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:18)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Offred
*_*

قربون تو بشم زیبا رو
برام دعا کن ):

چشم چشم. 
مطمئنم همون چیزی می‌شه که می‌خوای. 
ولی مگه قول ندادی به نتایج فکر نکنی کلاً تا یه مدّت؟ استراحت کنی؟ ): 
 سپاس شده توسط sober ، *Aɴѕel*
(27-08-2020، 18:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*_*

قربون تو بشم زیبا رو
برام دعا کن ):

واییی بیوتی هام♡___♡²
چ شود!!
منم دعا میکنم![فوایدِ سیّدی=vvv]

خوبی کیت کت؟
هر چی خواستم تگت کنم تشد
کی بردمو عوض کردم اون دو خط کوچکه نیستن

(27-08-2020، 18:33)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Offred
*_*

قربون تو بشم زیبا رو
برام دعا کن ):

چشم چشم. 
مطمئنم همون چیزی می‌شه که می‌خوای. 
ولی مگه قول ندادی به نتایج فکر نکنی کلاً تا یه مدّت؟ استراحت کنی؟ ): 

چشمت بی بلا
هفته بعد جوابها میاد
خداکنه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
(27-08-2020، 18:29)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث

طرفدار که نه. یک دوره ای اون‌قدر باهاش زندگی کردم بخشی از هویّتم شد و نمی‌دونم چرا تصمیم گرفتم تو عنوانم بنویسمش.
(27-08-2020، 18:33)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*_*

قربون تو بشم زیبا رو
برام دعا کن ):

واییی بیوتی هام♡___♡²
چ شود!!
منم دعا میکنم![فوایدِ سیّدی=vvv]

خوبی کیت کت؟
هر چی خواستم تگت کنم تشد
کی بردمو عوض کردم اون دو خط کوچکه نیستن

خوبه خوب((((=
))))=
 سپاس شده توسط sober
(27-08-2020، 18:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:29)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث

طرفدار که نه. یک دوره ای اون‌قدر باهاش زندگی کردم بخشی از هویّتم شد و نمی‌دونم چرا تصمیم گرفتم تو عنوانم بنویسمش.

اهان منم ۱۲ بار از اول تا اخر دیدم منم خوشم میامد الانم ن بدم میا ن اوجووور ذوق میونم
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
@Offred
بیا بریم تل لیدی (:
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان