ریشم پو ارویی ی دستمالم میندازم تو دست
یا علی دعوا گیر:vvv
SECRET._.
بیا:|||||
یا علی دعوا گیر:vvv
(02-05-2015، 14:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2015، 14:26)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تُ اصن چرا انقدر بامـ بد شُدی ._. ..
ههههههه
یادش بخیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=163849
(02-05-2015، 14:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حرف نزن هیچ نوع حرفی نزن
(02-05-2015، 14:25)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2015، 14:23)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب دیگه وقتشه^_^
لطفا خواهشا PLZ از این ب بعد در موردم پشت سرم جلو تو دهنم باهم با ی نفر دیگه در مورد من یا کلی در مورد مسالی ک ی درصد مربوط ب من میشن صحبت نکن^_^
-_-
کلا فک کن من وجود ندارم چطوره؟
باشه باشه .. ._.
تو اصن وجود نداری ! -_-
تو اصن حیوونی .. |:
بز .. |:
من با حیوونآ حرف نمیزنمـ
اخرین بارت باشه توهین میکنی تک تک اینارو عکس بگیرم بفرستم دست صابر از همینی هم ک هستی میفتی-_-
کاری نکُن بیامـ .. |:
عجبا .. ._.
خُدافظ ! -_-
SECRET._.
بیا:|||||