امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

(17-06-2014، 16:01)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 16:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتین0.0
0.0

؟؟؟

خوبی تو؟(:
آگهی
(17-06-2014، 16:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 15:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 15:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برای حل مسئله های ریاضی به مدت 15 دیقه تو دستشویی به سر میبرم بعد میام پای ریاضی
نمیدونی چه ترفندیه لامصب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Exclamation

بعـد میری سراغ سئوال ریاضی . !
پّ چرا اومـدی اینجـا !؟ |:
در ضـمن دستشویی چیـه 0ـ0 تـوالت \: .. !

چون الان ریاضی ندارم !

توالت با کلاسشه
WC خارجیشه
Bath room خیلی خارجیشه
دست به آب تو شرایط خاصی میگن Big Grin
دستشویی معمولیشه
مستراب هم خودمونیشه

پـس چرا رفـتی توالت !؟ |:
.
.
.
.
.
V: !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
if you're about the bulls*it pls don't remind me -__-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(17-06-2014، 16:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتین0.0

فاطی♥.♥

نوری♥_♥

تینا^_^

**** تو اعصابم (:

من میرم پ.خ هستم کار داشتی بیا !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

فاطی♥.♥
._.

(17-06-2014، 16:03)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

**** تو اعصابم (:

تـو شبیه منــی -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star
(17-06-2014، 16:03)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 16:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 15:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 15:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برای حل مسئله های ریاضی به مدت 15 دیقه تو دستشویی به سر میبرم بعد میام پای ریاضی
نمیدونی چه ترفندیه لامصب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Exclamation

بعـد میری سراغ سئوال ریاضی . !
پّ چرا اومـدی اینجـا !؟ |:
در ضـمن دستشویی چیـه 0ـ0 تـوالت \: .. !

چون الان ریاضی ندارم !

توالت با کلاسشه
WC خارجیشه
Bath room خیلی خارجیشه
دست به آب تو شرایط خاصی میگن Big Grin
دستشویی معمولیشه
مستراب هم خودمونیشه

پـس چرا رفـتی توالت !؟ |:
.
.
.
.
.
V: !

برای تخلیه ........ هر چیزی رو نباید گفت Dodgy
منم اون موقع گفتم برای حل مسائل ریاضی هم میشه رفت اونجا
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(17-06-2014، 16:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 16:01)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتین0.0
0.0

؟؟؟

خوبی تو؟(:
خوبم .

ینی عالیم !

تو چطو مر مر ؟ !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(17-06-2014، 16:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی♥.♥
._.

نوری با فاطی بودم تو ک جواب دادی|:

هیم الان میام پ.خ._.

(17-06-2014، 16:05)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 16:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتین0.0
0.0

؟؟؟

خوبی تو؟(:
خوبم .

ینی عالیم !

تو چطو مر مر ؟ !
خوبم((:

هیم چی شده؟-_-
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فاطی هم زبان بلد اصد-_-

بای همه....

پرپر-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-06-2014، 16:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 16:03)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

**** تو اعصابم (:

تـو شبیه منــی -_-

فاطی اصن حوصله ندارم

تو شبیه منی -__- :>

اَه

خدافس
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان