امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

مـــــــــــــــهـــــــــنآز >ــ<
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(29-06-2014، 22:52)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی و مرضی >_>
دعوا کنین من میدونم شماها ها!!!! :|

نسی این چ حرفیع: ))
ما دعوا نمیکنیم: ))
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(29-06-2014، 22:53)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:37)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:33)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرزو به گور بردن بر جوآنان عیب نیس ...
با اندکی تلخیص :|

خب خاستگـار . چرا از می خـاستگـاری میکنی ؟

Smile

چون عآشق چش و ابروت شدم :|
بچه سر خوشه ...!
علی خآن دوستش .. بیا ببرش هنگ‌کرده دوستت (؛

|:

نیگآ میکنی ؟!

نکنم ؟
(29-06-2014، 22:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:52)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی و مرضی >_>
دعوا کنین من میدونم شماها ها!!!! :|

نسی این چ حرفیع: ))
ما دعوا نمیکنیم: ))

((:

:/\ ..

|:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
*._.*
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، tyjtfhdhr
مرضی >_<
رژی >_<
دعوا نکنید!!! >_<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
خب دَقیقا چیکآر داشتی مهنآز؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
فاطی._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نیایش؟! .-.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(29-06-2014، 22:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 22:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی._.

منو دوس داری؟

اگه بشه تو رو ب فرزندی قبول کنیم^_^

وای چ دختر گُلی^_^

نسی خودش مادر دارع*-_-

با من حرف نزن!

عع._.
ببخشید یادم نبود ی بچه اینجاس ک هی قر میکنع._.

نوچ ..

دِ نشد!

جنبه ی شنیدن حرف "الاغ" رو نداری ..

این تویی ک بچه ای-_-
چ ربطی ب الاغ دارع-_-
تو یهویی بدونه دلیل میای ب من میگی بات قرم._.
من بخاطره الاغ بت نگفدم ببند بخاطر اینکا بدونه دلیل بام قر کردی بت گفدم ببند-_-
اونوخ من بچه ام یا تو؟

(29-06-2014، 22:56)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی >_<
رژی >_<
دعوا نکنید!!! >_<

ما دعوا نمیکنیم >.<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان