امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

@thug life

مهران خوبی مهران یکم ناراحتم بعدا حرف میزنیم
آگهی
(01-04-2020، 12:31)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@thug life

مهران خوبی مهران یکم ناراحتم بعدا حرف میزنیم

مرسی
چرا؟؟
کسی کاری کرده Angry

عیب نداره هر وقت خواستی در خدمتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(01-04-2020، 12:31)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 12:29)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"arash a"

ببین حرفت خیلی بی معنی من هر روز باهاش حرف میزنم نشود حرف که من روز با کل دخترای انجمن حرف میزنم این نشد دلیل که الان یک سوال منو جواب بده
این خوانوم @aysan666666
میدونه تو توی عتوانت نوشتی my love aysan
ازش اجازه گرفتی اینو نوشتی یا نه همین بگو

بابا تو هم پیشنهاد  دادی بهش زایه شدی ولی من منتظر می مونم مثل تو نیستم برم سراغ یکی دیگه من خیانت نمیکنم

ببین اون از تو خوشش نمیاد و دوس پسر داره بت نگفته نمیخواسته ناراحت نشی
(01-04-2020، 12:29)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"SHAGHAYEGH-MIRR"

@"sirvan.."

کجایین
ای هم انجمنی هاااا

آبجیای دیگه کجان

(01-04-2020، 12:29)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"arash a"

ببین حرفت خیلی بی معنی من هر روز باهاش حرف میزنم نشود حرف که من روز با کل دخترای انجمن حرف میزنم این نشد دلیل که الان یک سوال منو جواب بده
این خوانوم @aysan666666

چشده داداش
چرا اینو نوشته؟؟؟
مشکلیه؟؟؟

دعوامون شده سر یه نفر که اون بهش خیانت کرده پیام منو بخون متوجه میشی

(01-04-2020، 12:33)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 12:31)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"arash a"

این خوانوم @aysan666666

بابا تو هم پیشنهاد  دادی بهش زایه شدی ولی من منتظر می مونم مثل تو نیستم برم سراغ یکی دیگه من خیانت نمیکنم

من میدونم داره ولی به یه خاطر که به شما ربط نداره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 87
(01-04-2020، 12:31)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"arash a"

این خوانوم @aysan666666

بابا تو هم پیشنهاد دادی بهش زایه شدی ولی من منتظر می مونم مثل تو نیستم برم سراغ یکی دیگه من خیانت نمیکنم

من بهش پیشنهاد دادم ولی یکی بهم گفت که اون دوست نداده با کسی باشه من خودم گفتم دیگه دوست ندارم به عنوان رل دوست دارم به عنوان خواهر اصلا ایسان نه گفت باشه نه گفت نه
(01-04-2020، 12:34)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 12:29)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"SHAGHAYEGH-MIRR"

@"sirvan.."

کجایین
ای هم انجمنی هاااا

آبجیای دیگه کجان

@"arash a"

این خوانوم @aysan666666

چشده داداش
چرا اینو نوشته؟؟؟
مشکلیه؟؟؟

بله متوجه شدم
ولی اقا آرشاگه ایسان و دوست داری ممکنه از این کار خوشش نیاد و براش مشکلی ایجاد کنه
در ضمن داداش سیروان به ابجیاش درخواست دوستی میده به عنوان خواهر وگرنه سیروان یلدا خانم رو خیلی دوست داره
و دربارش اینجوری نگین
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(01-04-2020، 12:34)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"SHAGHAYEGH-MIRR"

@"sirvan.."

کجایین
ای هم انجمنی هاااا

آبجیای دیگه کجان

@"arash a"

این خوانوم @aysan666666

چشده داداش
چرا اینو نوشته؟؟؟
مشکلیه؟؟؟

(01-04-2020، 12:33)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"arash a"

این خوانوم @aysan666666

من میدونم داره ولی به یه خاطر که به شما ربط نداره

میدونم چرا دوسش داری
بعدم ب توام ربط نداره چرا پروفمون عین همه
هیشکی از خدا نپرسید چرا سیبُ کاشت
ناشناس
@"arash a"
ببین ارش من این قضیه رو اینجا تمومش میکنم با این حرف اخرم تا تموم کنه تو الان هم به من هم به غزل گفتی به شنا په ربطی داره درسته حالا منن اینو میگم
@aysan666666
ایسان خواهری
من حرفمو میگم انتخاب با خودته ببین یا منو غزل رو نیندازی توی لیست سیاه و با ما کات میکنی یا ارش رو میندازی توی لیست سیاه و دیگه باهاش حرف نمی زنی
تمام این نرف من بود غزل تو با این حرفم موافقی؟
@"**ghazal**"
 سپاس شده توسط thug life
(01-04-2020، 12:46)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین ارش من این قضیه رو اینجا تمومش میکنم با این حرف اخرم تا تموم کنه تو الان هم به من هم به غزل گفتی به شنا په ربطی داره درسته حالا منن اینو میگم

ایسان خواهری
من حرفمو میگم انتخاب با خودته ببین یا منو غزل رو نیندازی توی لیست سیاه و با ما کات میکنی یا ارش رو میندازی توی لیست سیاه و دیگه باهاش حرف نمی زنی
تمام این نرف من بود غزل تو با این حرفم موافقی؟

میدونی سیروان من قبلا در این رابطه تکلیفو روشن کردم با ایسان
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان